Snacks

RECEPT: Dadelkokosballetjes

Mijn dochter van 2 is er gek op, deze dadelkokosballetjes zijn dan ook in no time op wanneer ik ze heb gemaakt. Lekker als tussendoortje of op een monkey platter. Heb jij ze al gemaakt?

Benodigdheden 

  • 5 medjouldadels, ontpit
  • 50 gram amandelen
  • 10 gram geraspte kokos
  • 1/2 theelepel citroensap

Bereidingswijze

Maal de amandelen fijn in je hakmolen of keukenmachine. Voeg de medjooldadels, de kokos en de citroensap toe en maal tot een plakkerig deeg.

Zorg dat je handen goed koud zijn en maak kleine balletjes van het deeg. Rol de balletjes door de kokos en ze zijn gelijk klaar om op te eten!

Een ideale snack voor in de lunchboxen of lekker tussendoor op een monkeplatter. Naast dat ze hartstikke lekker zijn, zien ze er ook nog hartstikke leuk uit. Wij zijn fan!

Heb je dit recept uitgeprobeerd en vind je het leuk om met ons te delen? Tag @boostyourkids dan op je social media.

Monique
Monique

Hi, ik ben Monique, 32 jaar, getrouwd met Barry en we hebben een dochter Myla (2). We gaan zo vaak mogelijk op reis en nemen onze dochter graag mee op avontuur. Als baby in de draagzak, nu hand in hand de wijde wereld in. Naast mijn parttime baan maak ik vaak gezondere (vegan) taarten en lekkere ontbijtjes en ga ik graag naar kindvriendelijke hotspots in regio Rotterdam. Hier vul ik mijn foodblog Basic puur genieten mee, zowel de website als op Instagram. De balans vinden is hier de grootste uitdaging, wat vast herkenbaar is voor de meeste (jonge) moeders. Met veel plezier zal ik voor Boost Your Kids bloggen onder andere op het gebied van food, hotspots, reizen en health.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *