Food

FOOD: Maak een feestje van je lunch met de Lunch Punch

De Lunch Punch uitstekers zijn ontworpen om boterhammen uit te steken. Het voordeel van deze ‘sandwich cutters’ is dat je hiermee weinig restjes brood overhoudt in tegenstelling tot andere uitstekers. En in het kader van verspilling is dat best een beetje zonde. De Lunch Punch uitstekers heb je in veel verschillende soorten en worden geleverd in een set van twee.

De volgende sets zijn verkrijgbaar:

Dinosaurussen
Eenhoorn en hartjes
Puzzelstukjes
Raket en ruimtemannetjes
Tractor en koeien
Zeemeermin en vissen
Vliegtuin en trein
Twee soorten auto’s
Twee werkvoertuigen

De uitstekers zijn ideaal in gebruik. Beleg een dubbele boterham en druk eenvoudig met de uitstekers in het brood.

Laatst heb ik ze gebruikt om koekjes mee te bakken en zelfs dat gaat goed. Het is wel net wat lastiger dan de uitstekers die je normaalgesproken gebruikt, maar je hebt dan wel een keer wat anders.

De kinderen kunnen ze ook gebruiken om vormpjes mee te maken met klei.

Van de Lunch Punch heb je ook nog lunchprikkers. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ze zijn verkrijgbaar in een set van vier prikkers of zeven prikkers. Je kunt kiezen ook kleurtjes of een monochrome set (zwart, grijs, wit).

Deze prikkers zijn super leuk om fruitspiesjes van te maken voor in de broodtrommel, monkeyplatter. Probeer ook eens om spiesjes te maken met bijvoorbeeld kaas/mozzarella, tomaatjes en basilicum. Handig voor de lastige eters onder ons die op deze manier makkelijker eten.

Zowel de uitstekers als de lunchprikkers kunnen op lage temperatuur in de vaatwasser en zijn gemaakt van voedselveilig materiaal.

De Lunch Punch artikelen bestel je van maandag 24 juni tot en met zondag 30 juni met 10% korting op https://www.meesteraap.nl/bento-accessoires/. Gebruik hier voor de code: lunchpunch10

Lisette
Lisette

Lisette (25 jaar), getrouwd, moeder van Sil (5) en Noor (2). Liefde voor dieren en werkzaam binnen een dierenartspraktijk. Rustig en geordend van buiten, maar druk en chaotisch van binnen. Voor gezonde (broodtrommel)inspiratie kunnen jullie mij vinden op Instagram: @oh.happy.kids.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *