a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

BEAUTY+WINACTIE: Zonnebescherming voor het hele gezin met Dermasence

Ondanks dat we moeten waken voor de veilige afstand, is het zeker mogelijk om af en toe buiten te fietsen of een wandeling te maken. Ook heerlijk zonnen in de tuin behoort tot de mogelijkheden en die zon hebben we al cadeau gekregen. Wat is het de laatste tijd heerlijk zonnig en ondanks de kou kun je dan zeker nog huidbeschadiging oplopen als je er te lang in zit. Vooral bij het tere kinderhuidje is het belangrijk om goed in te smeren bij het naar buiten gaan of in de zon zitten. Wij mochten kennis maken met de nieuwe UV-bescherming voor gezin en kind van DERMASENCE en vertellen je er alles over. Bovendien mogen wij een set weggeven, dus kijk en lees gauw mee!

Wist je dat als er op jonge leeftijd al sprake is van een overmatige blootstelling aan de zon, dat dit grote gevolgen kan hebben op de lange termijn? Het verhoogt namelijk het risico op ernstige huidbeschadiging in de loop van het leven. Daarom is het belangrijk dit consistent door te voeren en er een gewoonte van te maken dat je huid en de huid van je kinderen goed blijft insmeren tegen zonneschade.

DERMASENCE heeft de verzorgingslijn uitgebreid met twee innovatieve zonbeschermingsproducten voor jong en oud:

DERMASENCE Solvinea Baby SPF 50

Met de DERMASENCE Solvinea Baby wordt iedere tere kinderhuid beschermt tegen de krachtige stralen van de zon. Het zeer sterke UV-A- en UV-B- filtersysteem vermindert het risico op langdurige huidbeschadiging op de momenten dat blootstelling aan de zon onvermijdelijk is. Het gebruik van vitamine E zorgt voor celbescherming, terwijl glycerine en shea boter beschermen tegen het uitdrogen van de huid. Wist je dat deze variant ook door dermatologen wordt aanbevolen bij neurodermatitis? De zonbescherming heeft een lichte textuur die niet plakt of wit wordt. Er is geen parfum aan toegevoegd, waardoor zelfs de gevoeligste kinderhuid tolerant is voor de DERMASENCE Solvinea Baby.

Om het milieu te beschermen, zijn alle producten in de Solvinea-serie op een zee-vriendelijke manier geformuleerd in overeenstemming met de Hawaiian Reef Act.

DERMASENCE Solvinea Spray SPF 50+ Family

De DERMASENCE Solvinea Spray SPF 50+ zorgt ervoor dat de zonnebrand snel en makkelijk aangebracht kan worden. Doordat deze nu in een gezinsformaat is en tevens in een spuitfles in plaats van een knijpfles te plaatsen, krijgt de huid direct een hogere UV-A en UV-B-bescherming. De vitamine E beschermt de huid en houd de IR-A-straling van de zon weg bij de huid. IR-A-straling is een speciaal golfbereik van infraroodstraling dat op den duur schade aan de huid veroorzaakt. Dankzij de geurvrije, niet-comedogene formulering is de zonnebrandspray uitstekend geschikt voor de huid die gevoelig is voor mee-eters of acne.

Een gezonde huid met DERMASENCE

Iedereen wilt een gezonde stralende huid en met de producten van DERMASENCE ben je daarnaast ook goed beschermd. De medische huidverzorging is, samen met dermatologen, voor het hele gezin ontwikkeld.

Wat vinden wij ervan?

De producten smeren fijn, zijn niet vettig en trekken snel in. Het is voedend en goed beschermend tegen de zon en ideaal voor het hele gezin. Daarnaast vind ik het superfijn dat er geen parfum in zit en ze geschikt zijn voor de gevoelige huid. Deze zonproducten en al de andere producten van DERMASENCE zijn verkrijgbaar bij alle apotheken in Nederland.

Winactie!

Wij mogen een leuk pakket met de DERMASENCE Solvinea Baby SPF 50 & de DERMASENCE Solvinea spray SPF 50+ Family weggeven aan jullie!

Wat moet je hiervoor doen?

 • Laat hieronder een reactie achter waarom je kans wilt maken op dit toffe pakket!
 • Deel dit bericht op social media 🙂

We maken de gelukkige winnaar bekend op 14 april aanstaande! Let op! Het pakket kan later verzonden worden i.v.m. het Cornona virus.

Ik ben Melinda van Rossen, mede bossbabe van Boost your Kids en Boost your Health en moeder van een tweeling (j/m) van 8 jaar. Ik schrijf voornamelijk over dingen die mij opvallen in de media, taboes of eigen ervaringen met betrekking tot de opvoeding.

Comments: 8

 • reply

  Lotte

  31 maart 2020

  Heerlijk het zonnetje in met deze fijne producten!

 • reply

  Marian Zw

  31 maart 2020

  Dat is een super fijne crème voor mijn dochter, een beetje zon en haar huid is meteen rood. Dus vanaf het voorjaar is het meteen smeren. Ik doe graag mee

 • reply

  S.

  31 maart 2020

  Heel fijn producten die goed zijn voor ons, maar ook voor de planeet! Helemaal nu het lekkere weer er aan komt, belangrijk om ons te beschermen tegen de stralen.

 • reply

  Patricia Lubbertje

  31 maart 2020

  Dit lijkt me ideaal voor ons samengesteld gezin. We hebben 2 pubers, een zoon van 18 en een baby van 12 weken, dus lijkt het me handig om 1 merk te hebben voor ons allemaal.

 • reply

  Dineke Wiersema

  1 april 2020

  Heerlijk dat wij een tuin hebben en naar buiten kunnen, goede bescherming tegen de zon blijft belangrijk.

 • reply

  Liset

  1 april 2020

  Oeh heerlijk! Omdat ik middenin een serie chemokuren zit, moet ik extreem voorzichtig zijn met de zon. Dit pakket met hoge factor is daarom heel erg welkom!

 • reply

  Yvonne

  3 april 2020

  Nu het eerste echte lenteweer in aantocht is, komt dit fijne smeersel goed van pas!

 • reply

  Mark

  7 april 2020

  Onze kinderen hebben, net als hun moeder een erg gevoelige huid. Met dit zonnige weer is dit setje erg prettig om in huis te hebben!

Post a Comment