a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

Even voorstellen: maak kennis met Patty Hooijmans

Super leuk dat jullie mee lezen. Ik ben Patty (31), de vriendin van Dennis en moeder van een twee-eiige tweeling, Mason Conor en Juna Mae van oktober 2017. Lees gauw verder, dan vertel ik je wat meer over mijzelf!

Wij wonen in Zoetermeer waar wij 3 jaar geleden ons eerste koophuis kochten. Een heus klushuis waar wij (lees vriendlief) alles zelf met een beetje hulp her en der, verbouwd hebben. En nog steeds zijn er dingen in huis die wij graag anders zouden willen maar dat komt allemaal met de tijd een keertje want er kwam een zwangerschap tussendoor en hoogzwanger een klushuis verbouwen is toch best pittig!

3 dagen in de week ben ik werkzaam in de leukste tandartspraktijk van Zoetermeer als assistente en preventie assistente en dat doe ik al 11 jaar!

Fotograferen is een grote hobby van mij en ben ook altijd bezig met de leukste musthaves voor de kids. Dit kan kleding zijn maar ook speelgoed en de kinderkamer.

Als moeder heb je nooit een saai leven en al helemaal niet met de ondeugendste, ondernemendste en energiekste tweeling. Meestal heb ik alles in het gareel, maar rustig kan ik mijn leven niet noemen.

In mijn blogs neem ik jullie graag mee in mijn alledaagse chaos, dilemma’s en avonturen.

Hi! Ik ben Patty, 31 jaar en moeder van een tweeling (2,5jr) samenwonend in een koophuis in Zoetermeer. 3 dagen per week werk ik als tandartsassistente en de andere dagen zorg ik dat het thuis gezellig is. Ik fotografeer graag en in mijn blogs zal ik jullie meenemen in mijn alledaagse chaos en dillema’s.

Comments: 1

Post a Comment