a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

FOOD REVIEW: Familiebox

Afgelopen week mochten wij de Familiebox uitproberen. Een ideale oplossing voor de werkende ouders. Even niet te hoeven nadenken wat je vanavond weer op tafel moet toveren. Lekkere en gezonde maaltijden voor het gezin.

Er is een ruime keuze uit gerechten die je kan kiezen voor in je familiebox. Wij hadden de grootste box voor 4 dagen. Dit is genoeg voor 2 volwassenen en 3 kinderen. Ik denk wel dat als je 3 grote kinderen hebt het te weinig is.

Maandag

Maandag zijn we onze week gestart met Tabouleh salade met courgette en lamskebab. Ik ben gek op de keuken uit het midden oosten dus dit was voor mij ook gelijk mijn favoriet!

Een heerlijke voedzame salade en het vlees was echt jammie. Het yoghurtsausje maakte het helemaal af.

Dinsdag

Dinsdag aten we de favoriet van de rest van het gezin. Kippendijsate met zelfgemaakt atjar en pindasaus. Heerlijk! En ontzettend leuk om zelf pindasaus te maken met echte pinda’s. Ik maak het regelmatig zelf maar gebruik eigenlijk altijd pindakaas.

Woensdag

Woensdag was ons vegadagje. Op het menu stond een zoete aardappelstampot met prei, walnoten en feta. Ik ben gek op zoete aardappel en dit was een heerlijke combi waar ik zelf niet snel op zou zijn gekomen. 

Donderdag had ik een etentje van werk dus hebben we de familiebox maaltijd die ik gepland had doorgeschoven naar de vrijdag.

Vrijdag

Op het menu stond eigenlijk gevulde kipfilet met ovenfrites en een koolrabisalade. Maar wij zijn echt bbq mensen en omdat het heerlijk weer was besloten we te gaan bbqen. En aangezien ik liever geen voedsel verspil besloot ik het menu op de bbq te bereiden. 

Dus de kipfilet werd omwikkeld met de ontbijtspek en konden zo de bbq op. Ik maakte de koolrabisalade zoals op het menu stond. De ovenfrites verpakte ik per portie in aluminium folie verdeelde hier een btje olijfolie over en beetje peper, zout en aardappelkruiden en maakte dit af met een paar stukjes ontbijtspek. We hebben heerlijk gegeten van ons eigen bbq menu!

Bedankt Familiebox dat we een box mochten uitproberen. Ik zeg voor herhaling vatbaar. Het scheelt een hoop tijd en helemaal als je een drukke werkweek hebt. Wil jij meer informatie over de Familiebox, kijk dan op https://www.defamiliebox.nl/

Comments: 1

Post a Comment