a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

[GASTBLOG] HEALTH: De boodschap van je kind (gratis mini cursus)

Kinderen, heerlijk om ze te hebben. Ongetwijfeld houd je enorm veel van ze. Soms kun je ze alleen ook wel eens achter het behang plakken.
Als dit een keer voor komt is dat helemaal niet zo erg. Heel normaal eigenlijk. Als je echter vaker wordt getriggerd door bepaald gedrag, dan heeft jouw kind in dat gedrag een boodschap voor jou.
Soms kan je die boodschap letterlijk achterhalen door dat wat je kind doet op jezelf te projecteren. Het kan alleen ook zijn dat dit wat meer verborgen zit.

Ik zal een voorbeeld geven. Een tijdje terug vroeg mijn zoon Timo een aantal keer: “mama wil je met mij spelen”. Ik speel vaker met hem, maar nu hij het zo letterlijk vroeg, voelde ik dat dit niet zomaar was. Deze vertaling kon ik letterlijk overnemen, ik mocht meer gaan spelen in alle opzichten.

Zijn zusje Milou had daarvoor een boodschap die ik niet zo letterlijk kon overnemen. Sinds kort is zij zindelijk, maar ze kan niet in 1x uitpoepen. Daardoor maakt ze zichzelf, de wc en soms ook wel meer vies
Na een paar keer haar op school opgehaald te hebben, besloot ik toch maar eens te bekijken wat mijn spiegel hierin was/is. Al snel werd duidelijk wat zij mij wilde zeggen.
Samengevat gaf zij aan dat ik alles mag laten ontvouwen. Ik mag het laten zakken zodat het er in 1x uit kan. Ik wil steeds verder en door. Ik mag geduldiger zijn.

Wanneer de boodschap van je kind duidelijk is, kan het zijn dat het gedrag gelijk verandert. Dit hoeft echter niet. Soms is de boodschap niet nieuw. Je kind wilt dan eerst zien dat je er ook daadwerkelijk mee aan de slag gaat.
Is de boodschap wel nieuw voor je, dan is de kans groot dat het gedrag wel gelijk anders is.

De boodschap die kinderen hebben voor hun ouders vertaal ik via een Krachtige Kindafstemming. Daarin stem ik mij af op het kind en noteer wat ik daarbij ervaar. Ook kunnen ouders vragen meegeven die ik voorleg.
Binnenkort kun je echter ook zelf een korte vertaling maken op een situatie met jouw kind.

Gratis mini cursus: ‘De boodschap van je kind’

Vanaf 6 mei geef ik een gratis mini cursus ‘De boodschap van je kind’. De cursus vindt plaats via een besloten Facebookgroep en start op 6 mei. Via deze link kun jij je inschrijven: http://eepurl.com/gohF3P .

Dan is het nu tijd om mijzelf eens voor te stellen. Ik ben Rebecca Sopacua. In mijn werk doe ik afstemmingen op volwassenen (Actuele afstemming) en voor ouders namens hun kind (Krachtige Kindafstemming). Daarnaast werk ik als coach en begeleid mensen om eerlijk naar zichzelf te zijn. Met name door de diepere laag aan gevoelens te (leren) ervaren, aan te kijken en te helen. Wil je meer weten, kijk dan op www.rebeccasopacua.com .

Post a Comment