a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

HEALTH: Corona, wat houdt jij ons bezig!

Het virus wat de gemoederen aardig bezig houdt. Ben jij team relaxt of team paniek? Ik moet eerlijk zeggen dat ik in het begin redelijk relaxt was want aan de gewone griep gaan meer mensen dood en de media zorgt natuurlijk ook voor veel onrust bij iedereen.

Alhoewel de risicogroepen (ouderen, zieke mensen) minimaal kinderen bevatten ben ik toch wel een beetje voorzichtig met m’n kinderen. Na mate de dagen verstrijken en toch wel meerdere gevallen in Nederland zijn, begin ik mij toch een beetje onrustig te voelen. En niet zo zeer voor mij zelf maar voor m’n kinderen.

Op mijn werk (tandartsenpraktijk) is de paniek wel erg te merken. Vooral bij de depots waar wij ons verbruiksmaterialen inkopen is de paniek hoog. Mondmaskers, handschoenen en handdesinfectie zijn beperkt op voorraad en ook beperkt leverbaar. Waar wij eerst 10 pakjes konden bestellen is dit voor de mondkapjes nog maar 3 pakjes per week. Ik ben dus erg benieuwd hoe dit verder gaat verlopen. Gelukkig hebben wij genoeg op voorraad dus geen paniek.

Als Mason zondag hoge koorts heeft, denk ik wel gelijk oh no CORONA! En oh nee, hij zal toch niks hebben opgelopen op het kinderdagverblijf. Ook heeft hij over zijn hele lijfje rode vlekjes. Gelijk de huisarts gebeld, maar langskomen mochten we niet. Ik moest foto’s opsturen en dan werd ik gebeld door de arts. De uitslag is geen corona, maar de 5e ziekte. Paracetamol en uitzieken is het advies. Maar ergens ben ik toch niet helemaal gerust.. of word ik nu meegesleurd door de mediagekte?!

Ben jij team relaxt of team paniek?

Hi! Ik ben Patty, 31 jaar en moeder van een tweeling (2,5jr) samenwonend in een koophuis in Zoetermeer. 3 dagen per week werk ik als tandartsassistente en de andere dagen zorg ik dat het thuis gezellig is. Ik fotografeer graag en in mijn blogs zal ik jullie meenemen in mijn alledaagse chaos en dillema’s.

Comments: 1

Post a Comment