a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

HEALTH: Diagnose en gezonde voeding incl recept Boekweitpannenkoeken

Toen ik in 2010 gediagnosticeerd werd met lipoedeem ging er een wereld voor mij open en tegelijkertijd stortte de wereld in. Zo dubbel. Lees je mee hoe Angela met deze diagnose omging en ons een heerlijk recept laat zien? 

De ene kant dankbaar te weten dat het niet aan mij lag de kilo’s er niet af te krijgen ondanks alle moeite en andere boos, verdrietig. Waarom ik?

Er werd onder andere gezegd dat ik niet zwanger mocht worden als het überhaupt kon.

2013 kreeg ik een kerngezond meisje mede doordat ik leerde echte voeding tot mij te nemen en Krachttraining te doen.

Ik at veelal gezond, maar toch mistte ik steeds meer inspiratie. Steeds weer nadenken wat ik nou moest eten en nu ook nog voor de kleine meid bedenken,want die wilde ik ook pure voeding geven. Echter was hier amper informatie over te vinden en werd je dood geslagen met de pyama papjes, potjes en consultatie bureau adviezen. Allerlei dingen wat voor mij niet goed voelde.

Toen zij 15 maanden oud was begon ze allerlei groenvoer, fruit en alles wat ze anders heerlijk vond, eruit te spugen. Drama’s werden het aan tafel. Elke keer weer. Dag in en dag uit.

Ik ging op zoek naar andere manieren met in mijn achterhoofd de angst dat als zij tekorten zou opbouwen in haar lichaam en teveel stress door diverse troep in het eten zou opbouwen, zij dan ook mogelijk lipoedeem zou krijgen.

Ik begon met brood vervangers en ontdekte een heerlijk recept die ik graag met je wil delen.

Boekweitpannenkoeken +- 8 stuks.

Nodig:

– 400 ml haverdrank (Oatly)

– 200 gram boekweitmeel

– 3 eieren

– snuf (Keltisch) zeezout

– 1/4 tl wijnsteenzuurbakpoeder

Optioneel is spinazie of rode biet, of wortel, blender en door het beslag.

Je mixt alle droge ingrediënten door elkaar en alle natte ingrediënten door elkaar. De natte hoeveelheid voeg je vervolgens beetje bij beetje al mixend bij het droge.

Bakken met roomboter of ghee.

Hoe dunner de pannenkoek, of poffertjes, hoe krokante en lekkerder. Ook ideaal als wrap om bijv naar school mee te geven.

Beleggen naar keuze.

Meer weten over de MonkeyPlatter? Kijk dan eens op https://www.angelakamstra.nl/monkeyplatter/

Mijn naam is Angela Kamstra, 32 jaar. Moeder van een heerlijke zesjarige dochter, woonachtig in Harlingen en MonkeyPlatter expert. Vanuit mijn eigen bedrijf: L.E.E.F. met Angela (Love Elements Enjoy Food) ondersteun ik moeders, kinderen en gezinnen naar een gelukkigere en gezondere thuisbasis

Post a Comment