a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

HEALTH: Dit doe ik om de eventuele zwangerschap te bevorderen

Met regelmaat krijg ik de vraag “wat doe jij om een eventuele zwangerschap te bevorderen? Dit artikel kan heel snel over zijn als ik reageer met “eigenlijk niet zo veel”. Want dat is wel de realiteit. Top op heden heb ik niet heel veel speciaals gedaan om een eventuele zwangerschap te bevorderen. Maar misschien dat ik dat na 6 mislukte IUI’s maar eens meer gaan proberen, want baat het niet dan schaad het niet toch? Wat heb ik allemaal gevonden op het internet wat ik wel eens een kans zou willen geven. Lees je mee?

 Natuurlijk ben ik vanaf het begin van het hele BAM traject begonnen met het slikken van foliumzuur, zorg ik dat ik minder cafeïne binnen krijg, gebruik ik extra vitamine b-12 en sinds kort ook ijzer en vitamine D tablette omdat ik daar, na een bloedonderzoek, tekorten in bleek te hebben. Maar, tot nu toe ben ik nog niet zwanger mogen raken terwijl mijn cyclus mega stipt is, ik netjes volgens schema iedere maand ovuleer en ik ook voldoende ei voorraad heb.

Voorheen had ik alle “misschien helpt dit” artikelen op internet nooit geopend. Zolang mensen nog zwanger raken en een gezonde baby op de wereld zetten terwijl ze dagelijks roken of niet eens weten dat ze zwanger zijn en met regelmaat alcohol drinken lijkt het mij dat een zwangerschap wel zou moeten lukken zonder “hulpmiddelen”. Blijkbaar niet altijd, en het is af en toe behoorlijk frustrerend. Waar zij wel en ik niet, niemand die het weet, maar het is wel tijd tot actie.

Dus vandaag besloten volledig te stoppen met het drinken van cafeïne. Ik zal cafeïnevrije koffie gaan drinken en daarnaast overstappen op de rooibosthee. Ook lees ik op heel veel websites dat het verminderen van koolhydraten goed zou kunnen zijn. Dus niet meer iedere avond pasta. rijst of aardappelen (dit zal een hele moeilijke worden). Ook zal ik wat extra vitaminesupplementen gaan aanschaffen.

Ik lees veel over magnesium, Q10, omega 3 vetzuren en tarwekiemolie. Dus laten we dat er gewoon bij gaan gebruiken. En wat ik ook nog wil gaan proberen is het drinken van een glas granaatappelsap per dag. Nogmaals, baat het niet dan schaad het niet. Heel ongezond kan je van dit alles niet worden denk ik. Verder wil ik in de avond vroeger naar bed (tussen 21.00 uur en 21.30 uur) en in de ochtend vroeger opstaan om dan al lekker 30-45 min te kunnen gaan wandelen voordat de dag begint.

Wat ik heel veel voorbij zie komen op veel websites is acupunctuur. Hier zijn veel mensen zeer lovend over. Dus mocht het zwanger worden nog niet lukken dan is dit zeker iets wat ik ook nog wil gaan proberen zodra de praktijken weer open zijn.

Heb jij speciale dingen gedaan of gelaten om je zwangerschap te bevorderen? Ik ben reuze benieuwd! Laat het hieronder achter in een reactie.

Ik ben Isabelle, geboren in 1985 en ben mede-eigenaresse van Boost your Health en Boost your Kids en daarnaast partime werkzaam bij een autoverhuurbedrijf. Na heel lang nadenken heb ik in februari 2019 de knoop doorgehakt; ik wil een kindje! Er is alleen 1 probleem, ik ben namelijk al 8 jaar single. Via blogs op Boost your Kids neem ik jullie mee in het hele proces naar het uiteindelijk ontvangen van het gouden zaad. Als mommy to be hoop ik jullie te inspireren met mijn verhaal en leuke blogs.

Post a Comment