a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

FOOD: Kleur bekennen

Toen ik drieëndertig jaar geleden ter wereld kwam leefde ik een wereld van zwart en wit.
Ik werd gescheiden van mijn moeder die onder narcose tijdens de bevalling lag en was bijna gescheiden van mijn lichaam. Beide hebben wij het ternauwernood overleefd. Lees verder hoe pure voeding Angela hielp en hoe ze in aanraking kwam met de monkeyplatter.

Toen ik anderhalf jaar oud was raakte mijn moeder in de psychiatrie. Weer werd ik gescheiden van mijn lichaam en leefde voort op de overleefmodus vanuit mijn hoofd.De jaren die volgden was ik op zoek naar kleur in mijn leven. Iemand die mij zag. Iemand die mij leuk vond. Iemand die mij liefde gaf. Hier deed ik dan ook alles voor.

Tot het september 2010 was. Ik kreeg mijn vierde chronische diagnose en mijn wereld werd alleen nog maar zwart.Ik was vierentwintig jaar, vrijgezel met een zeer groot kinderwens en er werd mij onder andere verteld dat ik geen moeder mocht, en kon worden. Te gevaarlijk. Daar waar mijn wereld instortte kwam er kleur in mijn leven door middel van een persoon. Een onbekende jongeman die mij in notabene Frankrijk vertelde mij te kunnen helpen, maar ik moest leren naar mij zelf, mijn lichaam te luisteren.

Ik kwam in een wereld van pure voeding, Krachttraining en je geest leren omdenken. Van negatieve verhalen naar positieve verhalen je zelf vertellen. Zo leerde ik dat alles wat ik van een ander mistte ik eigenlijk van mij zelf mistte.

2 februari 2013 is mijn prachtige godswonder in de vorm van een kerngezond meisje geboren. Toen dit meisje bijna anderhalf was (net zo oud als toen mijn moeder bij mij weg werd gehaald) leerde ik de MonkeyPlatter methode kennen doordat zij niet meer kon en niet meer (gezond) wilde eten.

Monkeyplatter

De MonkeyPlatter is een eetmethode die letterlijk en figuurlijk meer kleur op je bord én in je lichaam en in je leven brengt. Verbinding is vanaf geboorte al mijn thema geweest. Mijn rode draad die ook in mijn bedrijf en in de MonkeyPlatter doorloopt.

MonkeyPlatter zorgt er voor dat jij weer in contact met je zelf komt door met plezier en rust met je eten bezig te zijn, en dus ook met jezelf, en brengt elkaar weer dichter bij elkaar. Sinds de geboorte, maar zeker vanaf de geboorte van de MonkeyPlatter ervaar ik dagelijks kleur in mijn leven dat ik iedereen gun!

Kleur verbindt.
Kleur maakt blij.
Kleur is nodig.
Voor jou en voor mij

Mijn naam is Angela Kamstra, 32 jaar. Moeder van een heerlijke zesjarige dochter, woonachtig in Harlingen en MonkeyPlatter expert. Vanuit mijn eigen bedrijf: L.E.E.F. met Angela (Love Elements Enjoy Food) ondersteun ik moeders, kinderen en gezinnen naar een gelukkigere en gezondere thuisbasis

Post a Comment