a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

HOTSPOT: Belevenisboerderij Schieveen

Het is alweer een paar weken terug, maar wat vonden mijn kinderen deze belevenisboerderij ontzettend leuk. Heerlijk dieren kijken, aaien en ontdekken. Maar ook heerlijk spelen en zelf kippen voeren. Hoe leuk is dat? We vertellen je er alles over en delen natuurlijk leuke foto’s. Kijk en lees je mee?

We hadden spontaan zin in een uitje en ik zag dit via social media voorbij komen. Dus hup daar gingen we op weg naar de belevenisboerderij in Rotterdam. Toen we daar aankwamen was het eind van de ochtend en best aardig druk. Maar gezellig druk. We konden makkelijk parkeren met de auto en de kinderen renden gelijk naar een grappig varkentje die daar in een hok zat.

We gingen vervolgens een kijkje nemen bij de geiten, koeien en schapen. Het was een drukte van jewelste en gelukkig was er een duidelijke looproute wat het wat eenvoudiger maakte om alle dieren van dichtbij te bekijken. Er waren ook heel veel lieve lammetjes geboren, maar deze kreeg je niet makkelijk op de foto en lagen vaak verder lekker knus bij hun mama.

Daarna wilden de kids lekker spelen en dat kon hier naar hartelust. Er was een hele leuke natuur speeltuin, waar je heerlijk kon klauteren en springen.

Ze dachten dat je met dit apparaat elkaar kon horen en maakten hier echt een spelletje van. Ik lag helemaal in een deuk en genoot om ze zo heerlijk te zien spelen.

Na het spelen was het tijd om iets te drinken. Er was een kleine shop waar je wat eten en drinken kon halen en ook wat voer voor de dieren kon kopen om te geven. Zoonlief nam een heerlijke warme chocolade melk met slagroom (net als zijn mama) en dochterlief een fristi. Ook namen we wat kippenvoer mee, want kippen zijn de lieverlingsdieren van Ryan en zelf voeren dat leek hem wel wat.

We hebben gelachen bij de kippen, want Ryan was helemaal in zijn element en heeft de kippen heerlijk gevoerd. Hij heeft er zelfs één kunnen aaien en liep er steeds achteraan. Hij vond het fantastisch! Er was ook een paard aanwezig, deze kon je alleen berijden met kinderfeestjes, dus misschien is dat nog een leuk idee. Elisha zag dit wel zitten en kan niet wachten totdat ze een keer op een paard gezeten heeft.

Het was ontzettend leuk bij deze belevenisboerderij en we gaan er dan ook zeker nog een keer heen. Misschien wel met een kinderfeestje?! Ook nieuwsgierig geworden? Neem dan hier een kijkje!

Ik ben Melinda van Rossen, mede bossbabe van Boost your Kids en Boost your Health en moeder van een tweeling (j/m) van 8 jaar. Ik schrijf voornamelijk over dingen die mij opvallen in de media, taboes of eigen ervaringen met betrekking tot de opvoeding.

Post a Comment