a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

HOTSPOTS: De Boomhuttenclub, Den Haag

De Boomhuttenclub, Den Haag

De eerste hotspot die wij gaan uitlichten is de Boomhuttenclub in Den Haag. Dit is momenteel de hotspot in Den Haag en omstreken en wij hebben hier ook een bezoekje aan gebracht.

Dit nieuwe concept heeft een mooi verhaal waar we graag wat meer over vertellen. In het voorjaar van 2015 stond er een artikel in de plaatselijke krant van Den Haag. Hierin werden Hagenaars opgeroepen om een plan te maken voor drie panden in het midden van de Boekhorststraat door middel van een prijsvraag. Een belangrijk punt in de prijsvraag was om de Boekhorststraat een boost te geven en de toestroming in de straat terug te brengen.
Voor het pand waar de Boomhuttenclub gevestigd is zijn er een kleine honderd ideeën ingediend.
Van deze honderd inzendingen mochten er 30 plannen pitchen voor een jury. Na 6 maanden bleven er 5 ideeën over en de Boomhuttenclub werd gekozen als het beste idee en mochten ze zich op deze uitdaging storten.
Op 7 september 2018 werd de boomhuttenclub officieel geopend en is het een echte hotspot onder jonge gezinnen.

Afgelopen dinsdag hebben wij een bezoekje gebracht aan de Boomhuttenclub. We werden ontzettend leuk ontvangen door de eigenaar. Er kwam ook wel wat binnen 2 moeders en 6 kinderen, waarvan de oudste 15 en de jongste 1.

Het pand is volledig verbouwd en de prachtige glazen achterwand vind ik een echte eyecatcher. Midden in de binnenstad voel  je je hierdoor toch een beetje in de natuur. En de indoor boomhutten zijn hier natuurlijk een prachtige aanvulling op.  Het interieur is fris en licht.  Houten tafels, stoelen en zelfs een te gekke bar bekleed met houten treinrails. Wat een top idee!

Het idee achter de Boomhuttenclub vinden wij heel slim en goed bedacht. Het is voor de eigenaren belangrijk dat de  ouders lekker kunnen genieten en tot rust kunnen komen. Er kan heerlijk geluncht worden maar ook aan het eind van de middag kan er geborreld worden. De menukaart is daarom ook vooral gericht op de ouders. Er staat uiteraard ook genoeg lekkers op voor de kinderen  maar de eigenaren vinden het vooral belangrijk dat het fijn is voor de ouders. Het is ook absoluut geen krijspaleis en niet de bedoeling dat je als ouders met 1 drankje uren blijft zitten zodat de kinderen de boel afbreken.

Alle producten in de Boomhuttenclub zijn biologisch en er wordt voornamelijk gebruik gemaakt van regio en streekproducten. Zo komt de melk en de kaas bijvoorbeeld van Hoeve Biesland, een biologische boerderij in Delfgauw (hier gaan wij uiteraard ook eens een kijkje nemen).

We hebben heerlijk gegeten met z’n achten en ook de kinderen hebben zich vermaakt. Heerlijk gekletst met de oudsten en de jongsten hebben heerlijk gespeeld in de boomhutten. Kortom wij komen zeker nog eens terug.

De Boomhuttenclub
Boekhorststraat 47
2512 CM  Den Haag
info@deboomhuttenclub.nl

Wij vinden het superleuk als je het ons laat weten als je langs geweest bent naar aanleiding van dit artikel. Laat het ons weten via social media of stuur een mailtje naar info@boostyourkids.nl

Comments: 3

Post a Comment