a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

LIFESTYLE: 5 Reden waarom moeders niet op de foto willen

Het is ook voor mij herkenbaar, ik ging vroeger makkelijker op de foto dan nu. Ik ben ook zwaarder en wil zo voordelig mogelijk op de foto. De ene dag heb ik er meer vrede mee dan de andere dag. Toch mag ik best wat vaker met mijn gezin op de foto, daarom gaan we in het najaar een leuke fotoshoot doen als mooie herinnering. We delen 5 redenen waarom moeders niet graag op de foto willen en wat handige tips, lees je mee?

Je lijkt altijd zwaarder

Veel vrouwen worstelen met het feit dat je op de foto altijd minimaal 5 kg zwaarder lijkt en daarom vinden ze dit vervelend en gaan ze minder vaak op de foto.

Minder flatterend

Laten we eerlijk zijn, vakantiefoto’s of foto’s die de mensen om je heen maken zijn vaak “huis, tuin en keuken foto’s” en dat maakt vaak dat deze niet de selectie halen om daadwerkelijk te laten zien of af te drukken of in een digitaal album te plaatsen. Dat is ook de reden waarom vaak voor professionele foto’s gekozen wordt.

Probeer je kinderen maar eens goed op de foto te krijgen

Je herkent het vast, sta je net met heel het gezin op de foto en ja hoor, trekken ze gekke bekken, doen ze rare kunstjes, lopen ze weg of kijken ze niet in de camera. Het is een ware kunst om kinderen stil te houden in een leuke fotogenieke houding. Daarom zijn spontane foto’s vaak het leukst, omdat ze dan niet heel erg veel moeite hoeven te doen ?

Niet lekker in je vel

Je hebt van die dagen dat je niet lekker in je vel zit en je even wat minder fijn voelt. Je draagt bijvoorbeeld minder make-up of bent erg moe. Op de foto is de energie te zien die je bij je draagt en daarom is het belangrijk om te kiezen voor een dag dat je je beter voelt om zo wel leuke foto’s te krijgen. Natuurlijk hoeft het niet perfect te zijn, maar een foto waar je happy bent deel je gewoon wat sneller dan dat je je niet zo fijn voelt.

Neem gewoon een selfie

Soms is het fijner als je zelf gewoon een foto neemt, je kunt dan precies kiezen voor de juiste hoek en de foto van bovenaf nemen, zodat je niet gelijk je onderkin terug kunt vinden. En dat mag ook gewoon, je hoeft niet altijd met je kids of het hele gezin op de foto (al is dit natuurlijk wel gezellig en een mooie herinnering), soms mag je jezelf ook weleens lief hebben en mooi vinden voor een prachtige selfie!

Durf jij op de foto of zie je jezelf liever niet terug? En in het laatste geval, wat is daarvan de reden?

Ik ben Melinda van Rossen, mede bossbabe van Boost your Kids en Boost your Health en moeder van een tweeling (j/m) van 8 jaar. Ik schrijf voornamelijk over dingen die mij opvallen in de media, taboes of eigen ervaringen met betrekking tot de opvoeding.

Comments: 1

Post a Comment