a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

LIFESTYLE: 5 Tips om leuke dingen te doen in en rond het huis deze zomer

We kunnen allemaal niet wachten op het heerlijke zomerweer! Echter hebben we ook te maken met een moeilijke crisis waarin we ons momenteel bevinden. Daarom is het niet makkelijk om deze zomer dingen te verzinnen voor kinderen die dichterbij huis plaats vinden en toch nog leuk zijn. Wij helpen je graag op weg en geven je 5 tips om leuke dingen toe doen in en rond het huis deze zomer! Lees je mee?

Picknick in eigen tuin

Hoe leuk is het om samen hapjes te maken in de keuken en dit heerlijk samen op een kleedje in de tuin op te smikkelen. Denk aan heerlijk scones, limonade met vers fruit, sandwitches, pancakes of wraps en een heerlijk ijsje toe.

Waterfestijn

Zet een heerlijk zwembad op voor de kinderen. Heb je geen idee welke het beste is, kijk dan eens bij Toppy, daar hebben ze de leukste en tevens goede kwaliteit. Koop een paar ballen op andere waterspeeltjes zodat ze heerlijk hun gang kunnen gaan. Denk aan waterpistolen, waterbalonnen, emmertjes en andere leuke waterspelletjes. Tip! Al koop je het Intex zwembad groot genoeg, dan kun jij zelf deze warme zomer ook afkoelen in de tuin. Daarna gezellig een BBQ met het gezin en genieten maar!

Speurtocht in de buurt

Maak een speurtocht in de buurt voor je kinderen en plaats met krijt of briefjes aanwijzingen of opdrachten. Ze vinden dit helemaal super en je kunt de route zo lang maken als je wilt. Na deze speurtocht mogen ze vast wel een heerlijk waterijsje omdat ze zo hun best gedaan hebben 🙂

Knutselen in je eigen tipi tent

Je kunt tegenwoordig voor een klein prijsje een leuke stoffen tipi tent kopen. Plaats deze in de tuin en ga erin zitten en doe spelletjes of ga lekker knutselen. Geen tipi tent? Geen probleem, maak zelf een tent met stokken en lakens en maak hem zo groot als je wilt. Misschien kun je er wel in overnachten? 🙂

Maak samen een moestuin

Hoe leuk is het om samen een mooie moestuin te maken en vervolgens te genieten van alles wat jullie zelf geplant hebben. Tegenwoordig kan het in de tuin, maar ook gewoon in speciale bakken of zelfs een kleine kas. Het is even wat werk, maar je haalt er dan ook een mega voldoening uit!

Wat ga jij deze zomer doen met je kind(eren)?

Ik ben Melinda van Rossen, mede bossbabe van Boost your Kids en Boost your Health en moeder van een tweeling (j/m) van 8 jaar. Ik schrijf voornamelijk over dingen die mij opvallen in de media, taboes of eigen ervaringen met betrekking tot de opvoeding.

Comments: 1

Post a Comment