a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

LIFESTYLE: Back to school met Little Legends

De school is weer begonnen en de rugzakken, lunchboxes en gymspullen vliegen om je oren! Mijn kinderen vonden het weer spannend om naar de volgende groep te gaan en waren dan ook extra verrast met hun prachtig uitgekozen rugzak van Little Legends. Ze zijn er mega blij mee en vinden ze handig om hun spullen in te doen. Waarom wij voor deze rugzakken hebben gekozen, lees je in deze inspirerende “back to school” blog!

Kies je eigen stijl

Ze zij beide verschillend en hebben hun eigen smaak en dat is maar goed ook. Waar Elisha kies voor een fun rugzak met leuke teksten en prints in roze met een stoere zwart/wit look, kiest Ryan voor meer rust met een mooie kleur blauw en vogels erop. Deze rugzakken zijn niet alleen handig, maar heeft ook niemand hetzelfde in de klas en dat vinden ze extra leuk en bijzonder. Ook makkelijk om te herkennen en ze raken niet snel kwijt. Bovendien kun je de naam en telefoonnummer noteren., zodat als ze per ongeluk zoek raken je ze weer snel terug gevonden hebt.

Ruimte genoeg

De rugzakken van Little Legends hebben diverse opbergruimten, handige vakken en ook één om hun drinkbeker in te bevestigen. Zo valt deze niet snel om, wat normaal nog weleens gebeurd als het niet goed vast zit. Ze vinden de extra opbergruimten heel leuk, want ze stoppen regelmatig leuke extra dingetjes van school hierin en vinden deze dan later weer terug. Ook doe ik er weleens een lief briefje in en zijn ze helemaal happy als ze deze terugvinden en lezen.

Net even anders

Ik houd altijd van net even iets anders en ga vaak voor mijn kinderen op zoek naar leuke items die verrassend zijn en een tikkeltje rebels. De webshop van Little Legends biedt hier uitkomst in en je kunt er dan ook naar hartenlust shoppen voor je kinderen. Zo vind je er supergave rugzakken, coole schoenen en kleding. Je vind er zelfs items terug voor stoere mama’s die ook niet schuw zijn om zichzelf te laten zien!  

Naast rugzakken ook schattige tasjes

Op de website van Little Legends kom je dingen tegen die je normaal niet snel ergens anders vindt. Naast stoere items, zijn er ook heel schattige items zoals onderstaand tasje – de Billy loves Audrey Llama Bag – die mijn dochter ook niet zo misstaan. Superleuk items voor onderweg, school, tijdens het buitenspelen en voor onderweg.

Wij zijn fan en jij vast en zeker binnenkort ook!

Ik ben Melinda van Rossen, mede bossbabe van Boost your Kids en Boost your Health en moeder van een tweeling (j/m) van 8 jaar. Ik schrijf voornamelijk over dingen die mij opvallen in de media, taboes of eigen ervaringen met betrekking tot de opvoeding.

Post a Comment