a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

LIFESTYLE: Begin straks het nieuwe schooljaar goed voorbereid met Goedgemerkt

Kinderen raken nog weleens iets kwijt. Zo zijn er bij ons al aardig wat drinkbekers kwijtgeraakt. Maar ook gymkleding of andere dingen. Op een school met kinderen is het namelijk soms lastig om het juiste mee te nemen en laten kinderen ook nog weleens wat slingeren. Met de producten van Goedgemerkt is dit verleden tijd. Zo kun je je kleding van naamlabels voorzien, je lunch producten zoals een lunchbox en drinkbeker voorzien van stickers met naam, tassenlabels, armbandjes met telefoonnummer en naam als je weg gaat. Dat laatste is overigens ideaal voor een dagje strand, als je kind plotseling weg loopt, kan deze altijd vragen of iemand het nummer wilt bellen en zo kun je elkaar makkelijk weer terugvinden. Wil je ook ervoor zorgen dat je kind goed voorbereid naar school gaat en niets meer kwijt raakt, lees dan gauw verder! 

Onbezorgd een dagje weg

Met het SOS naambandje van Goedgemerkt kun je onbezorgd een dagje weg. Mocht je kind dan kwijt raken is het makkelijk om via het telefoonnummer direct contact te leggen met de desbetreffende ouders. De meeste bandjes zijn niet stevig genoeg of de gegevens zijn onvoldoende zichtbaar en bij deze SOS naambandjes is dit zeker niet het geval. Ze zijn ook makkelijk schoon te maken en in veel verschillende kleuren beschikbaar. Mijn dochter is maar wat blij met haar SOS bandje en voelt zich veel veiliger als we een dagje weg gaan. En wij als ouders natuurlijk ook!

Hang een label met naam aan die hippe tas

Tassen gaan niet eeuwig mee en worden weleens vervangen. Zo hebben we goedkopere en duurdere rugzakken gehad voor de kids. Maar om ervoor te zorgen dat hun tas goed zichtbaar is, is een tassenhanger wel zo handig. Soms komt het ook voor dat er nog een ander kind (of zelfs meerdere) dezelfde rugzak heeft en dan wordt het moeilijk zoeken en is de kans groot dat je kind met de rugzak van de ander thuis komt. Een tassenhanger voorzien van naam is daarom ideaal en zo vastgemaakt aan elke exemplaar.

Scoor je eigen naamstickers

Er zijn best veel naamstickers in omloop maar die van Goedgemerkt zijn er in vele soorten en mogelijkheden. Zo hebben ze algemene naamstickers met een kleine afbeelding en naam. Maar ook hebben ze luxere varianten, vormstickers en zelfs Disney naamstickers. Je kunt ze op je beker plakken, je lunchbox, je schoenen, je fietshelm en nog veel meer. Je kunt het zo gek niet bedenken en alles is mogelijk! Ze kunnen in de vaatwasser, magnetron en ze zijn diepvries bestendig, mits je het wel op een schoon en droog oppervlak plakt. Na het plakken kun je het na 8 uur pas in de vaatwasser plaatsen, in de magnetron doen of de diepvriezer, zo blijft de kwaliteit hoog. Bij extreme hitte kan het wel zijn dat de stickers iets gaan vervagen of een beetje in structuur veranderen. Wij hebben ze al eerder gebruikt en nog nooit was de naam niet meer zichtbaar, dus dat zit helemaal goed!

Uitgebreid assortiment

Naast bovenstaande producten kun je bij Goedgemerkt terecht voor kledinglabels, starterspakketten, SOS producten en nog veel meer producten om meer zichtbaarheid te creëren.

Goed voorbereid is het halve werk

Als moeder van een tweeling heb ik ervaren dat het heel fijn is om alles goed voorbereid te hebben en de juiste stickers op de producten te plakken voor de kids. Ook de kledinglabels en SOS producten zijn heel fijn. En als je echt goed voorbereid wilt zijn dan is het handig om gelijk een startpakket aan te schaffen, zo heb je direct alles bij elkaar voor een leuke prijs!

Ben jij al bekend met Goedgemerkt? En wat is jouw favoriet?

Ik ben Melinda van Rossen, mede bossbabe van Boost your Kids en Boost your Health en moeder van een tweeling (j/m) van 8 jaar. Ik schrijf voornamelijk over dingen die mij opvallen in de media, taboes of eigen ervaringen met betrekking tot de opvoeding.

Post a Comment