a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

LIFESTYLE: De beste zorgverzekering voor jou en je kids

Een zorgverzekering is misschien wel de belangrijkste verzekering die we in ons leven af moeten sluiten. Niet voor niets zijn we er zelfs wettelijk toe verplicht. Met een zorgverzekering ben je ervan verzekerd dat jij en je kinderen de zorg krijgen die nodig is. Gezien het grote belang van een zorgverzekering is het des te belangrijker dat je een zorgverzekering afsluit die past bij de gezondheid en de wensen van je gezin. Online kun je je zorgverzekering vergelijken, zodat je de beste verzekering af kunt sluiten voor het hele gezin. Stap over naar een andere verzekering, en bespaar al snel vele euro’s per jaar.

Zorgverzekering afsluiten

De mogelijkheden voor zorgverzekeringen zijn heel divers. Je kunt iedere zorgverzekering zo aanpassen als je zelf wilt, dus je zou haast denken dat het niet zoveel uitmaakt welke verzekering je kiest. Maar niets is minder waar. Zelfs het basispakket van de verschillende zorgaanbieders in veel gevallen totaal anders. Voor je een zorgverzekering afsluit is het daarom belangrijk eerst eens na te gaan wat je precies in je pakket wil hebben. Wat vind je belangrijk om in het basispakket van je verzekering gedekt te hebben, en hoe ga je de verzekering verder aanvullen. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk dat het hele gezin twee keer per week naar de tandarts kan gaan? En zijn je kinderen of jijzelf vaak ziek, dan is het verstandig het eigen risico lager te zetten. Je betaalt dan iets meer per maand, maar in geval van hoge voorziene of onvoorziene ziektekosten heb je deze maandelijkse extra kosten zo terugverdiend.

Zorgverzekeringen vergelijken

Je hoeft in het jaar 2020 niet meer dagenlang achter elkaar te zoeken naar de juiste zorgverzekering. Door handige tools op het internet kun je binnen een paar seconden de verschillende zorgverzekeringen vergelijken. De eerste stap is het invullen van een aantal algemene gegevens. Heb je bijvoorbeeld een partner, hoeveel kinderen, en wat je wil betalen voor je eigen risico. Maar daarna de keuze voor welke aanvullende vergoedingen je wil meeverzekeren, en vervolgens doet de website het werk voor je. Met zorg verzekeringen vergelijken kun je tientallen euro’s per maand besparen!

Ik ben Melinda van Rossen, mede bossbabe van Boost your Kids en Boost your Health en moeder van een tweeling (j/m) van 8 jaar. Ik schrijf voornamelijk over dingen die mij opvallen in de media, taboes of eigen ervaringen met betrekking tot de opvoeding.

Comments: 3

Post a Comment