a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

LIFESTYLE: Deze prachtige moeder-dochter armbandjes van DRKS wil jij ook hebben!

Onlangs hebben wij te horen gekregen dat onze dochter een zeldzaam syndroom heeft en wilde ik iets speciaals voor haar doen. Onze band is heel hecht maar botst ook weleens en daarom wilde ik iets geven waarmee ze altijd aan haar moeder kan denken en wat haar kracht geeft om elke uitdaging aan te gaan in het leven. Ik koos daarom hele bijzondere armbandjes uit van DRKS en jij kunt deze nu ook aanschaffen met een fijne korting. Lees en kijk je mee?

Maak kennis met DRKS

De prachtige eigentijdse sieraden van DRKS zijn er in alle soorten en maten, zo kun je kiezen voor prachtige oorbellen, armbanden, kettingen en mooie sets. Daarnaast hebben ze zelfs sieraden voor de huwelijksdag of de liefde extra te vieren. Ook hebben ze een uitgebreide moeder en dochter collectie en hier moesten wij natuurlijk meer van weten.

Moeder en dochter sieraden

DRKS heeft een prachtige moeder-dochter collectie met ontzettend veel keus. Zo zijn er verschillende sets armbanden met allemaal hun eigen unieke statement. Sommige zijn heel minimalistisch met een persoonlijke touch en andere sets iets meer zichtbaar en met een opvallend ontwerp. Ze zijn verkrijgbaar in het zilver en goud en zien er allemaal prachtig uit!

Maak het persoonlijk

Om het nog persoonlijker te maken kun je een mooie boodschap achterlaten in het doosje om zo je dochter (of iemand anders) te verrassen! Daarnaast is het tevens mogelijk om je sieraad te graveren met de naam, geboortedatum of een woord van betekenis. Dit maakt de sieraden nog waardevoller en meer bijzonder als je deze geeft en ze zijn dan ook geweldig om cadeau te geven.

Een cadeau met blijvende herinnering

Zelf heb ik gekozen voor de prachtige moeder-dochter set “Dubbel hart” in het goud. Daarnaast heb ik voor een bijzondere boodschap gekozen in het doosje. Deze boodschap luid “Voor mijn lieve dochter die zich overal doorheen slaat, kusje mama” en benadrukt onze bijzondere band.

Wil je ook je moeder of dochter verrassen met een uniek sieraad?

Koop jouw bijzondere moeder-dochter armbanden nu met maar liefst 20% korting met de kortingscode: MOEDER20 en verras haar op een unieke wijze! Deze unieke actie loopt t/m 30 april aanstaande.

Ik ben Melinda van Rossen, mede bossbabe van Boost your Kids en Boost your Health en moeder van een tweeling (j/m) van 8 jaar. Ik schrijf voornamelijk over dingen die mij opvallen in de media, taboes of eigen ervaringen met betrekking tot de opvoeding.

Post a Comment