a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

LIFESTYLE: Kinderen? Neem kunstgras in de tuin!

Het nemen van kunstgras in de tuin was nog nooit zo populair, en dat is ook niet zo gek. Door de variaties van kleur in het kunstgras is het gras steeds minder van echt gras te onderscheiden. Daarnaast brengt het leggen van kunstgras in de tuin nog veel andere voordelen met zich mee. Kunstgras is onderhoudsvriendelijk en blijft zelfs bij de meest extreme weersinvloeden altijd groen. Ook voor gezinnen met kinderen is kunstgras de ideale oplossing – geen gaten meer in het gras en fijn speelplezier. Bij Grasexpert zijn ze gespecialiseerd in het leggen van kunstgras, en vinden ze samen met jou de perfecte kunstgrasmat.

Spelen op kunstgras

Tijdens de coronacrisis bleek het hebben van een tuin een grote luxe. Een tuin biedt de mogelijkheid aan kinderen om lekker buiten te spelen en te ravotten op het gras. Hoe fijn dit ook is, het nadeel bij echt gras is dat dit rennen en springen kan zorgen voor kapotte plekken in het gazon. Het is bij echt gras helaas binnen de kortste keren te zien als de kinderen een potje voetbal hebben gespeeld. Kunstgras biedt hier een goede oplossing. Het gras blijft groen en kan niet worden stukgelopen. Daarnaast is kunstgras net als echt gras heerlijk zacht voor de kinderen om op te spelen en te rennen, zelfs met blote voeten.

Weersinvloeden op het gras

Nu we steeds warmere zomers lijken te krijgen worden de voordelen van kunstgras alleen maar groter. Tijdens een warme periode met veel zon krijgt echt gras al snel bruine plekken, en als de droogte te lang duurt weet je met zekerheid dat je gazon zal veranderen in een dorre, gele mat. Dit ziet er aan de ene kant niet mooi uit, en aan de andere kant is het ook onaangenaam om met blote voeten op te lopen of om op te spelen. Wil jij liever het hele jaar kunnen genieten van een groen gazon, zonder in de zomer dagelijks te moeten sproeien? Dan is kunstgras precies wat je nodig hebt. In iedere tuin, klein of groot, biedt kunstgras een onderhoudsvrije en groene oplossing met een luxe uitstraling!

Comments: 1

Post a Comment