a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

LIFESTYLE: Maak kennis met de persoonlijke en handgemaakte sieraden van Kaya sieraden

“ Handgemaakte sieraden met een persoonlijk tintje “. Bij het lezen van de korte omschrijving van Kaya sieraden werd mijn nieuwsgierigheid al gewekt. Sieraden waren nooit zo mijn ding. Pas sinds het dragen van mijn trouwring ben ik sieraden meer gaan waarderen en dan met name de sieraden met een speciale betekenis, een persoonlijke touch. Bij Kaya sieraden snappen ze dit helemaal! Ze bieden een breed assortiment aan en je kunt de sieraden zo persoonlijk laten maken als je zelf wilt.


Ketting met vingerafdruk

Na lang twijfelen (want de keuze is reuze!) heb ik gekozen voor een ketting met vingerafdruk waarin de vingerafdruk en de naam van mijn zoontje Gijs gegraveerd is.

Op de website staat per item goed uitgelegd hoe je het aan moet leveren om het mooiste resultaat te krijgen. Een vingerafdruk maken op een stukje plakband met een peuter van 2 met een flinke eigen wil is een uitdaging op zich, maar ook dat is uiteindelijk (drie rolletjes plakband verder) gelukt!

Na het opsturen van de eerste pogingen met de vingerafdruk kreeg ik al snel een mailtje met het verzoek om toch nog een andere afdruk te proberen om zo het mooiste resultaat te krijgen. Ik vind het erg fijn dat er persoonlijke aandacht is en er meegedacht wordt over hoe je het mooiste resultaat kunt behalen voor het door jouw uitgekozen sieraad!

Toen ik hem binnenkreeg via de post vond ik hem nóg mooier dan op de foto. Het sieraad is echt een cadeautje om te ontvangen door de mooie verpakking en het persoonlijke briefje wat bij je bestelling zit.

Je ziet dat er in het maken van het sieraad veel liefde wordt gestopt, de vingerafdruk is bizar precies en nauwkeurig in de ketting gegraveerd. Wat voor mij belangrijk is in een persoonlijk sieraad is dat het subtiel en verfijnd is. Deze ketting is dat wat mij betreft ook zeker! Het is een sieraad wat gepersonaliseerd is, maar niet te uitgesproken en voor iedereen direct zichtbaar. Voor mijn gevoel maakt dat het sieraad juist nog persoonlijker, maar dat is uiteraard een kwestie van smaak.

Een cadeau voor elk moment

Buiten het feit dat je jezelf zo nu en dan gewoon moet verwennen met een mooi moeder sieraad, is het natuurlijk ook ontzettend leuk (misschien zelfs nog wel iets leuker) om een persoonlijk cadeau weg te geven. Voor vrijwel iedere gelegenheid en persoon is er wel iets passend te vinden denk aan geboorte, bruiloften, maar ook voor de feestdagen is er keuze te over. Zo vind je nu o.a. voor Vaderdag stoere lederen armbanden die je kunt laten graveren en sleutelhangers die je kunt laten personaliseren door een eigen tekening er in te laten graveren. Dus ook de mannen worden bij Kaya Sieraden niet vergeten!

Donatie

Waar ik later pas achter kwam is dat Kaya Sieraden van elk verkocht sieraad een gedeelte overmaakt aan Eduki. Een erkende stichting die zich inzet om kansarme kinderen in Gambia naar school te laten gaan. Uiteraard niet de reden waarom je in de eerste instantie een sieraad aan zou schaffen, maar het zegt wel iets over de persoon “achter” het merk waardoor ik alleen nog maar méér fan ben geworden van het hele persoonlijke concept.

Kortom voor mij is een sieraad bij Kaya Sieraden zeker een aanrader en ik hou ze zeker in gedachten om bij speciale gelegenheid iemand een mooi cadeau te kunnen geven. Kende jij Kaya Sieraden al?

Hi, ik ben Daphne (29), trotse moeder van Gijs (2) en getrouwd met de leukste man die ik mij maar kan wensen. In mijn blogs neem ik je graag mee in mijn leven als moeder van een ontzettend lieve en soms wat eigenwijze peuter, deel ik leuke DIY’s, geef ik je af en toe een kijkje in mijn keuken en neem ik je mee in onderwerpen waar ik in het dagelijks leven tegenaan loop of dingen waarvan ik vind dat ze bespreekbaar gemaakt moeten worden. Vind je het leuk om meer van mij en mijn gezin te zien? Volg me dan op instagram via @huisjeboompjegijsje

Comments: 1

Post a Comment