a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

LIFESTYLE: Moederdagtips op afstand

Zondag is het Moederdag. Een dag die net zoals zoveel dingen momenteel waarschijnlijk anders loopt dan anders. Het blijft een mooie dag (én misschien nu juist nog wel even extra) om je oma, je moeder, je partner of een andere bijzondere vrouw in je leven in het zonnetje te zetten. Ik deel een aantal tips die op “afstand” toch voor een bijzondere dag kunnen zorgen!

Hoera voor koekjes!

Zeg nou zelf… Iedereen wordt toch blij van koekjes? En al helemaal als ze zelfgebakken zijn én in een leuke verpakking komen! Bij Smartphoto bestel je eenvoudig een gepersonaliseerde koektrommel. Fijne bijkomstigheid is dat je meteen een leuke activiteit hebt om de kids weer even te vermaken. Vul de trommel met de vers gebakken en versierde koekjes. Schrijf er een kaartje bij en zet de gevulde trommel voor de deur. Super simpel, maar als je het mij vraagt zijn de cadeautjes waar je tijd en aandacht aan besteed het allerleukste!

Support your local

Een term die je ongetwijfeld al een aantal keer voorbij hebt zien komen. De lokale ondernemers spelen slim in op Moederdag. Vrijwel in elke stad is wel een lokaal restaurant te vinden dat een Moederdag High-tea thuisbezorgd of die een uitgebreide lunch kan verzorgen. Jammer dat je dit natuurlijk niet gezellig tijdens een dagje uit samen kunt doen, maar dit is voorlopig een goede vervanger!

Facetime-date

Lang leve het digitale tijdperk in deze gekke periode. Oké het is anders dan anders, maar toch fijn om elkaar zo nog even te kunnen zien. Onder het mom van het is niet anders en je moet er maar het beste van maken kun je natuurlijk ook een beetje out-of-the-box denken. Je kunt er natuurlijk ook een speciale Moederdag-twist aangeven. Dek beide de tafel gezellig en plan een digitaal diner, speel samen een spelletje via Facetime of verzorg een uitgebreide borrel met hapjes en een drankje. Op afstand, maar toch een beetje bij elkaar!

Raamvisite

Een goede manier om de gepaste afstand te bewaren is om af te spreken om op raamvisite te komen. Zoals het er nu naar uitziet beloofd Moederdag een zonnige dag te worden en is picknicken dus een prima optie! Neem een kleedje mee en ga gezellig aan de andere kant van het raam zitten. Verzorg beide een lekkere uitgebreide lunch of schakel een lokale ondernemer in. Een beetje apart is het principe raamvisite natuurlijk wel, maar het wordt in ieder geval een Moederdag die geen van beide snel meer zal vergeten!

Met een beetje creativiteit kun je er op een veilige en verantwoorde manier een hele gezellige Moederdag van maken. Heb jij nog andere leuke ideeën om deze dag toch nog een beetje extra speciaal te maken? Deel ze dan zeker even in de reacties!

Hi, ik ben Daphne (29), trotse moeder van Gijs (2) en getrouwd met de leukste man die ik mij maar kan wensen. In mijn blogs neem ik je graag mee in mijn leven als moeder van een ontzettend lieve en soms wat eigenwijze peuter, deel ik leuke DIY’s, geef ik je af en toe een kijkje in mijn keuken en neem ik je mee in onderwerpen waar ik in het dagelijks leven tegenaan loop of dingen waarvan ik vind dat ze bespreekbaar gemaakt moeten worden. Vind je het leuk om meer van mij en mijn gezin te zien? Volg me dan op instagram via @huisjeboompjegijsje

Comments: 1

Post a Comment