a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

LIFESTYLE: Reizen met een dreumes.

In mei gaan wij trouwen en als huwelijksreis hebben wij een reis naar Canada van mijn opa en oma gekregen. Ik kijk hier onwijs naar uit, maar naarmate het dichterbij komt zie ik toch ook aardig wat beren op de weg! Vooral omdat we thuis momenteel in een fase zitten waarin meneer heel goed kan laten weten (en vooral horen) als hij het er niet mee eens is. Ineens kwam bij mij het besef dat we straks 7 (!!) uur in een vliegtuig zitten met nog heel veel andere medereizigers en ik zag alle boze/veroordelende blikken al voor me.

De stress schoot er bij mij goed in en ik ben midden in de nacht heel internet af gaan speuren naar handige tips en trics om deze uren goed door te komen.

Zo kwam ik het Wick Air vliegbedje tegen. Een opblaasbaar kussen wat je tussen de stoelen kunt plaatsen om er een bedje van te maken. Wij gaan hem zeker aanschaffen voor de reis.  En hopen dat Gijs dan iets makkelijker kan slapen.

Ook vond ik de tip om een aantal kleine cadeautjes te kopen en deze tijdens de vlucht aan je dreumes te geven. Zo wordt hopelijk de interesse van je dreumes extra gewekt en kan hij zich weer even vermaken.

Daarnaast vond ik nog een mega goede tip waar ik zelf echt nog niet aan had gedacht! Neem extra kleding mee voor je kind, maar ook een extra setje voor jezelf! Het komt namelijk nogal eens voor dat een kindje reis ziek wordt en in een ondergespuugd shirt zit je echt niet bepaald relaxed!

Tips

Gelukkig hebben we nog even de tijd om ons goed voor te bereiden op deze leuke, maar ook spannende reis. Heb jij nog handige tips of dingen die we absoluut niet mogen vergeten tijdens de reis?! Laat het me dan zeker even weten!

Uiteraard ben ik ook heel benieuwd naar jullie reiservaringen met kinderen!
En als jullie het leuk vinden komt er een uitgebreid reisverslag van onze eerste verre reis als newly-weds met een dreumes van 1,5 jaar.

Hebben jullie nog tips voor Daphne? Stuur dan een mailtje naar info@boostyourkids.nl.

Hi, ik ben Daphne (29), trotse moeder van Gijs (2) en getrouwd met de leukste man die ik mij maar kan wensen. In mijn blogs neem ik je graag mee in mijn leven als moeder van een ontzettend lieve en soms wat eigenwijze peuter, deel ik leuke DIY’s, geef ik je af en toe een kijkje in mijn keuken en neem ik je mee in onderwerpen waar ik in het dagelijks leven tegenaan loop of dingen waarvan ik vind dat ze bespreekbaar gemaakt moeten worden. Vind je het leuk om meer van mij en mijn gezin te zien? Volg me dan op instagram via @huisjeboompjegijsje

Comments: 1

Post a Comment