a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

LIFESTYLE: Zo’n moeder word ik echt niet

Zuchtend en scrollende door Facebook hoor ik mezelf nog zo zeggen: “Pfff ik word echt niet zo een moeder die alleen nog maar foto’s van haar kind op Facebook plaatst hoor. Na 5 foto’s weten we echt wel hoe je kind eruit ziet…”

Één van de vele uitspraken die ik deed over het feit dat ik echt niet zo een moeder zou worden! En je raadt het al… Ik ben precies zo een moeder! Mijn social media accounts draaien allemaal om mijn zoontje. Mijn telefoon? Staat vol met foto’s en filmpjes die verdacht veel op elkaar lijken, maar voor mij zijn ze allemaal net weer anders en even waardevol.

En dan is dit nog maar één van de punten uit een hele lange rij van, ik word echt niet zo een moeder die…

 • Overal gevaar in ziet.
  En jawel, ik zie echt overal gevaar in! De stomste dingen waar ik me voorheen echt niet druk over zou maken vind ik nu doodeng. Ik doe regelmatig mijn ogen dicht als ik mijn vriend samen met mijn zoontje zie stoeien. De oeh’s en aah’s ontglippen me iets te vaak als ik Gijs weer eens veel te fanatiek aan zie komen rennen. Om over het spelen op straat nog maar te zwijgen…
 • Alleen nog maar over haar kind praat.
  Ik betrap mezelf er regelmatig op dat het onderwerp toch weer steeds op Gijs komt, maar ik kan er gewoon weg niets aan doen. En laten we eerlijk zijn, hij is ook wel gewoon heel erg leuk! 😉
 • Alleen nog maar winkelt voor haar kind.
  Niks is minder waar! Al mijn geld gaat vrijwel uit naar dingen voor Gijs. Nieuwe kleding, want nee hij heeft echt nog niet genoeg!
 • Haar neus tegen de pamperbillen van haar kind drukt.
  Waarom zou je dit doen, was mijn reactie altijd? Maar ik kan je vertellen na 5x loos alarm en weer een verspilde luier, is het toch wel een hele makkelijke (en vooral) snelle oplossing.
 • Nooit meer op date gaat met haar vriend/man.
  Tot dat ons zoontje 15 maanden was waren we nog nooit een avondje met zijn tweeën weggegaan om wat leuks te doen. Ik moet ook eerlijk toegeven dat ik hier onwijs veel moeite mee had en nog altijd heb. Zodra we samen de deur uit gaan bekruipt me een soort schuldgevoel tegenover Gijs, terwijl die het echt wel naar zijn zin heeft bij opa & oma. Toch blijf ik het lastig vinden om dit soort dingen met regelmaat te doen.

Herkenbaar? Of heb jij nog een leuke aanvulling op dit rijtje. Ik ben benieuwd! Laat het ons weten in de reacties

Hi, ik ben Daphne (29), trotse moeder van Gijs (2) en getrouwd met de leukste man die ik mij maar kan wensen. In mijn blogs neem ik je graag mee in mijn leven als moeder van een ontzettend lieve en soms wat eigenwijze peuter, deel ik leuke DIY’s, geef ik je af en toe een kijkje in mijn keuken en neem ik je mee in onderwerpen waar ik in het dagelijks leven tegenaan loop of dingen waarvan ik vind dat ze bespreekbaar gemaakt moeten worden. Vind je het leuk om meer van mij en mijn gezin te zien? Volg me dan op instagram via @huisjeboompjegijsje

Comments: 4

 • reply

  Richard Onclin

  2 maart 2019

  Wat een leuk geschreven stuk.
  Ga zo door.

 • reply

  Irene

  2 maart 2019

  Topper ben je en zie er naar uit om je blogjes te kezen?

Post a Comment