a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

MIND: Genieten van alledaagse dingen

We zitten nu een geruime tijd in een intelligente lockdown. Kinders die niet naar school mogen, ouders die zoveel mogelijk thuis moeten werken. Alles doen we eraan om er voor te zorgen dat we het gevecht met het COVID-19 virus winnen. Een strijd waarin we zonder keuze aan deelnemen. Maar dat is misschien niet de enigste strijd. Niet elke kind zal zijn ouder als tijdelijke docent zien. Ook dit kan een gevecht opleveren!

Dat de kinderen nu niet naar school mogen houd niet in dat ze vakantie hebben. Nee de ontwikkeling moet door gaan. En nu rust die taak op de schouders van de kinders en ouders om dit thuis voort te zetten.

Maar hoe dan?? 

Er word dus verwacht dat als we thuis kunnen werken we dit thuis doen en dan tussendoor ook nog even voor docent spellen.

Wow, hoezo een nieuwe uitdaging! Maar het is ook een uitdaging die je niet kan weigeren. Dus je moet er het beste  van maken en niet te streng zijn.

Jezelf uitputten en volledig gek te worden van elkaar is even geen optie. Want wie weet hoelang het nog precies gaat duren.

Wees lief voor elkaar! Maar misschien nog het belangrijkste, wees lief voor jezelf. Kijk naar de mogelijkheden die wij in Nederland nog wel mogen en kunnen. Probeer daar een houvast aan te creëren om het vol te houden.

Geniet als het waren van de kleine dingen, waardeer die momenten!

Oké, dit keer is het geen uitje naar een speeltuin, zwembad of wat dan ook. En ja het is niet leuk dat de vakantie door de omstandigheden gecanceld is.

Maar we hebben elkaar en hebben persoonlijk nog geen kennis gemaakt met het COVID-19 virus. Gelukkig maar!

Momenteel is bij ons thuis het rondje lopen met de honden en dan even in een boom klimmen en over de droogstaande sloten springen het dagelijkse uitje.

Ik voel me momenteel gezegend met de achtertuin die is uitgerust met een trampoline voor de kinderen.

Ik geniet weer van de alledaagse dingen. Ik was even vergeten dat dit ook al een luxe is om te hebben.

Van welke dingen genieten jullie nu??

Mijn naam is Inge, ik ben getrouwd met Fernando en samen hebben wij de zorg over 4 energie volle kinders genaamd Dylan(15), Kathy(9), Lesley(7) en Mylo(5). Op de eerste plek ben ik moeder en echtgenoten. Daarnaast ben ik ook eigenaar van Happy en Gezond iv en werk ik als zorgcoach. Graag neem ik jullie in mijn blogs mee in mijn wereld als werkende moeder, kinders, gezondheid, sporten, studie, vrije tijd. Ach laat ik het zo zeggen alle dingen die in het dagelijkse gezin’ s leven voor komen.

Comments: 2

Post a Comment