a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

OPVOEDEN: Boevenstreken

Toen ik vanmorgen wakker werd van een mand duplo die omgegooid werd dacht ik eerst, “ik draai mij nog even om, ga zo wel kijken” vervolgens hoor ik dat er een tube wordt uitgeknepen dus ik spring uit bed, trek m’n badjas aan en snel mij naar de kinderkamer. Dit zou niet de eerste keer zijn dat die twee donderstenen weer iets uitgespookt hebben. Lees gauw verder!

Ik open de deur en zie Juna in de bovenste lade van de commode kast zitten, kleding half eruit gegooid en met een tube Zwitsal die weliswaar op de plank boven de commode stond. Je snapt hem natuurlijk al, die tube was bijna leeg. Juna had zichzelf, Mason en de kleding voorzien van een zalfje.

De rest van de kamer zag er overigens ook uit als een zwijnenstal. Alle kleding, lakentjes uit de lades van de commode, matrassen van de bedden, lakens eraf, kussens en dekbedden all over the place.

Zei er iemand koffie?

Double trouble, twice the fun. Dat gaat hier wel op ja.

Toen ik vorig jaar voor het eerst meemaakte dat de pot sudocreme toch niet zo veilig stond op de eettafel en mason en juna in de tijd dat ik mij boven aan het aankleden was (lees 5 min) zichzelf en de bank hadden onder gesmeerd met jawel de hele pot sudocreme, dacht ik meteen aan de filmpjes van youtube. Want wie kent ze niet! Je denkt altijd, “nou dit overkomt mij echt niet hoor!” Uhu.. wel dus.

En als je dacht dat het niet erger kon, shit got real. Yep, je leest t goed. Het poepverhaal.

Op een zekere morgen in november was team terror erg vroeg wakker. Ik hoorde ze wel spelen met de duplo maar dacht ik laat ze nog wel eventjes ook al lag ik niet erg lekker meer. Toch maar even polshoogte nemen. Mason heeft z’n pyjama broek uit, oké denk ik. Ik kijk verder en zie een poepluier liggen en alle alarmbellen in mijn hoofd gingen af. Als een gek kijk ik rond en ik zie gewoon dat t overal zit… het bed, de grond, het nieuwe behang, hun handjes en als klap op de vuurpijl in Juna haar HAAR!! OH MY GOD!!!

Ik kan nog wel even doorgaan met een waslijst aan vaseline potjes, crème tubes, potlood all over de muren of een zwembadje maken op de grond met plas (tja.. zindelijk worden is moeilijk 😉 ) maar dan wordt dit verhaal erg lang. Check, check, check.. hier in huis is dus niks te gek zoals je leest.

Ook ik dacht altijd als ik die filmpjes zag “omg, letten die ouders niet op ofzo” Maar echt lieve mensen, ook ik moet wel eens plassen of even snel 10 tellen naar boven. En nee de potjes stonden heus niet altijd voor hun neus of voor het pakken. Op goed vertrouwen of met te veel dingen tegelijk bezig zijn, dan komt het dus wel eens voor dat je een potje over het hoofd ziet en op een plek laat staan waar ze uiteindelijk bij kunnen. Maar goed het blijft gewoon een peuterpuberende terror tweeling, hihi!

Wat ik mij dus wel erg afvraag doen die van mij nou zo gek omdat ze met z’n tweeën zijn of doen jullie kinderen ook van die rare dingen?

Hi! Ik ben Patty, 31 jaar en moeder van een tweeling (2,5jr) samenwonend in een koophuis in Zoetermeer. 3 dagen per week werk ik als tandartsassistente en de andere dagen zorg ik dat het thuis gezellig is. Ik fotografeer graag en in mijn blogs zal ik jullie meenemen in mijn alledaagse chaos en dillema’s.

Comments: 3

Post a Comment