a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

Maak kennis met het verhaal achter Boost your kids

Melinda Van Rossen en Isabelle Don Griot zijn beide eigenaresse van het Health & Lifestyle Platform: Boost your Health! Ze zijn beide ondernemende vrouwen in de 30 die houden van sporten en gezond eten. Een gezonde levensstijl is volgens hen een mindset die iedereen kan leren. Ze hebben zelf ook niet de makkelijkste levens geleid waardoor ze als geen ander snappen dat die mindset niet vanzelf komt.  

Isabelle heeft haar leven drastisch veranderd na een maag verkleinende operatie en heeft het gevecht met een depressie en burnout overwonnen. Vandaag de dag deelt ze haar inspirerende verhalen vaak op Boost your Health.  

Melinda is heel haar leven al sportief en heeft haar eetstoornis Boulimia overwonnen. Mentaal ging het ook niet altijd even goed en heeft nog last gehad van een postnatale depressie. Na dit alles is ze gestart met het opzetten van Boost your health waarop ze momenteel alles over haar healthjourney en gewichtsverlies op deelt.   

Melinda en Isabelle hopen veel vrouwen het gevoel van erkenning te geven in hun verhaal. Ze willen de power terughalen in powervrouwen. Er zit een kracht in elke vrouw en het is zonde als deze nog niet volledig wordt gebruikt. Daarom schrijven ze inspirerende blogs die jou als vrouw de beste versie van jezelf gaat maken! Daarnaast organiseren ze evenementen over gezondheid om vrouwen nog meer te kunnen helpen en bij elkaar te brengen in een community. En dat was nog niet alles, want ze hebbend ook een speciaal membership die je helpt met gezonde leven wat goedkoper en toegankelijker maken.