a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

PERSOONLIJK: Corona en het BAM-traject

Je kunt geen tv aanzetten, krant openslaan, internetpagina refreshen en je leest of hoort over Corona. Wat ook helemaal logisch is, want we zitten middenin de ellende, middenin deze crisis. Ikzelf heb 2 weken in volledige isolatie gezeten met, vermoedelijk, corona en daar ben ik nog van aan het herstellen. Wellicht zal ik daar later in een artikel verder op ingaan. Maar toen Corona om zich heen sloeg besefte ik niet wat dit kon beteken voor het BAM traject waar ik zit. Ik vertel het jullie graag.

Toen op 15 maart j.l. de regels in Nederland rondom het Coronavirus werden verscherpt had ik eerlijk gezegd niet beseft dat dit ook effect zou hebben op het traject waar ik in zitten om hopelijk dit jaar zwanger te mogen worden van mijn eerste kindje. Restaurants en andere horecagelegenheden moesten natuurlijk dicht, veel winkels hebben uit voorzorg de deuren gesloten, maar de zorg bleef wel gewoon doorwerken. Ik zat dus helemaal goed dacht ik.

Totdat ik een eerste melding van Medisch Centrum Kinderwens (MCK) op facebook zag verschijnen dat ze druk in overleg waren met het medische team over het volledige proces en de behandelingen in de kliniek. Ik voelde het nieuws wat een paar dagen later kwam al wel een beetje aankomen, maar toch werd ik er op dat moment heel verdrietig van. Ik was zo ongelooflijk dichtbij.

Waarschijnlijk kun je al raden wat ik nu ga vertellen, maar alle behandeling zijn op dit moment stopgezet. Komende juni zou ik eindelijk, na bijna 1.5 jaar wachten aan de beurt zijn om de starten in het traject, maar wanneer dit nu gaat zijn is nog gissen. Het enige wat ik nu weet is dat er sowieso t/m juni geen behandelingen zullen plaatsvinden. Wellicht beslissen ze nog wel om dit langer aan te houden. Stel ze gaan in juli weer van start, dan zit er dus een “vertraging” van 5 maanden op alle behandelingen. Bij mazzel ben ik in het najaar nog aan de beurt, maar de kans is groot dat dit pas volgend jaar gaat worden.

En nu ben ik dus af en toe jaloers als ik mensen met een baby zie, of zwangere vrouwen. Het is misschien egoïstisch, maar ik wil dat ook! Ik weet dat ik uiteindelijk ook aan de beurt ben, en dat het van MCK een hele verstandige keuze is om de behandelingen stil te leggen, maar mijn droom lijkt weer even heel ver weg.

Ik ben Isabelle, geboren in 1985 en ben mede-eigenaresse van Boost your Health en Boost your Kids en daarnaast partime werkzaam bij een autoverhuurbedrijf. Na heel lang nadenken heb ik in februari 2019 de knoop doorgehakt; ik wil een kindje! Er is alleen 1 probleem, ik ben namelijk al 8 jaar single. Via blogs op Boost your Kids neem ik jullie mee in het hele proces naar het uiteindelijk ontvangen van het gouden zaad. Als mommy to be hoop ik jullie te inspireren met mijn verhaal en leuke blogs.

Comments: 1

Post a Comment