a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

PRODUCT REVIEW: Ghazoo luiers

Luiers, een onderwerp wat mij regelmatig hoofdpijn heeft bezorgd! Gijs plast van kleins af aan al ontzettend veel, waardoor hij regelmatig doorlekt. We hebben dan ook al veel verschillende merken luiers geprobeerd in onze zoektocht naar “de perfecte luier”.

Onlangs mochten wij voor het merk GhaZoo een pak luiers testen. Ik moet zeggen. Wij zijn blij verrast!! Naast dat ze een leuk design hebben, met als schattig detail een staartje op de billen. Voldoen ze ook nog aardig aan ons wensenlijstje! Ze absorberen goed, voelen niet zwaar aan en de geur blijft subtiel. De luiers zijn lekker zacht en sluiten mooi aan rond de billen, waardoor ze ook na veel bewegen e.d. goed op hun plek blijven zitten.

Helaas blijft de nacht, ook met de luiers van GhaZoo, een probleem. Voor de nacht gaat onze zoektocht naar de perfecte luier dus nog even verder. Voor overdag zijn deze luiers een prima aanrader!

Wat GhaZoo verder uniek maakt is hun gepersonaliseerde luierservice waardoor je nooit meer zonder luiers komt te zitten. Je kunt hierin zelf de frequentie instellen variërend van om de 2 weken tot aan om de 6 weken. De luiers worden gratis thuisbezorgd en als je ze voor 18.00 uur bestelt zijn ze de volgende dag al in huis.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik zelf niet zo een fan ben van abonnementsvormen, omdat dit momenteel zo veel aangeboden wordt. Wel kan ik me voorstellen dat het met betrekking tot luiers wel handig is, aangezien je deze structureel nodig hebt met een kleintje in huis. Ook is het een voordeel dat je het door jou gekozen abonnement via de website van GhaZoo gemakkelijk kunt pauzeren, omzetten of stopzetten.

Welke luiers gebruik jij en heb jij DE tip om droog de nacht door te komen? Ik ben benieuwd!

Wil jij de luiers van GhaZoo ook een keer proberen? Via de website www.ghazoo.com kun je een gratis proefpakket bestellen om de luiers zelf te proberen. Je betaalt dan alleen de verzendkosten!

Hi, ik ben Daphne (29), trotse moeder van Gijs (2) en getrouwd met de leukste man die ik mij maar kan wensen. In mijn blogs neem ik je graag mee in mijn leven als moeder van een ontzettend lieve en soms wat eigenwijze peuter, deel ik leuke DIY’s, geef ik je af en toe een kijkje in mijn keuken en neem ik je mee in onderwerpen waar ik in het dagelijks leven tegenaan loop of dingen waarvan ik vind dat ze bespreekbaar gemaakt moeten worden. Vind je het leuk om meer van mij en mijn gezin te zien? Volg me dan op instagram via @huisjeboompjegijsje

Post a Comment