a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

REVIEW: Avonturenpark Hellendoorn

Vorige week zondag mochten wij op uitnodiging van Avonturenpark Hellendoorn gezellig met het hele gezin langskomen. Even leek Ezra roet in het eten te gooien want zij brak haar voet enkele dagen voor het uitje. Maar ze was vastbesloten, ze wilde gewoon naar Hellendoorn en dus namen we een rolstoel mee.
Zo konden we gelijk checken of het park ook rolstoelvriendelijk was.

Na een lange autorit kwamen we aan en het weer was perfect. Niet te koud en niet te warm. Het fijne aan Hellendoorn vind ik altijd dat er voor ieder wat wils is en dat je geen uren in de rij hoeft te staan.

We begonnen de dag met een ritje in de schommelboot. Althans Ezra en mijn zusje, mij krijg je daar tegenwoordig echt niet meer in. Kotsmisselijk word ik in die dingen.

 

Bright en Nouri gingen in de nieuwe attractie: Fort Knalkruit, dit zijn echte  botsauto’s. Toen ik het woord botsauto’s hoorde schoot ik gelijk weer in de bezorgde moeder vibe. Maar hier hebben ze dus iets op gevonden in Hellendoorn. Er is een apart stuk met auto’s voor de kleintjes!! Ik zeg top gedaan!

Na een rondje in de zweefmolen door naar het drakennest. Helaas voor Ezra vond ik het geen goed idee om daar met haar gebroken voet in te gaan. Daar was ze natuurlijk niet blij mee dus we hadden even een mopperkontje in ons midden.

De rest heeft wel even een rondje gemaakt en met de belofte aan Ez dat ze wel in de boomstammen mocht met een zak om haar voet, was ze weer vrolijk en hebben we een heerlijke dag gehad en zijn we in zo goed als alle attracties geweest.

Helaas konden we niet met Ezra in de Sungai Kalimantan, de raftingboten. De route er naartoe konden wij niet afleggen met de rolstoel en ook bij de uitgang was een erg hoge trap. Waar we niet naar boven konden. Dit was eigenlijk de enige attractie die niet zo goed bereikbaar was voor een rolstoel verder was alles prima te doen met de rolstoel of met krukken.

We bezochten nog de te gekke spectaculaire High Dive Stunt show die echt de moeite waard is.
Af en toe hield ik mijn hart vast met al die capriolen die die topatleten uithaalden. Maar wat een spektakel! Zeker een aanrader!

Nouri heeft ook zijn eerste ritje in een achtbaan gemaakt. Wat vond hij dat spannend maar ook super tof!

We sloten de dag af in Dreumesland zodat wij even lekker konden zitten en de kleine man samen met zijn zus zijn gang kon gaan. In de draaimolen door naar de postkoets en in de brandweerauto. Ook is er een nieuwe attractie in Dreumesland, Baba’s ruimtereis! Een super leuke toevoeging aan Dreumesland.

We hebben een heerlijke dag gehad en ondanks een kind met een gebroken voet was de dag zeker geslaagd. Een aanrader voor de zomervakantie. En nu met dit warme weer is ook het te gekke slide waterpark geopend. Een super gaaf waterpark met 11 spectaculaire waterglijbanen.

Willen jullie ook een bezoekje brengen aan Avonturenpark Hellendoorn? Bestel je tickets dan via de site www.avonturenpark.nl. Heel veel plezier!

Comments: 1

Post a Comment