a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

REVIEW: Casper en Emma op jacht naar de schat

Als moeder van een peuter van 3 kan je er niet omheen. Casper en Emma zijn de helden van het moment. Waar andere films of figuren vaak alweer snel uit de picture zijn, zijn Casper en Emma echt blijvertjes. En ik moet zeggen dat deze mama ook fan is. Dus toen wij hoorde dat er een nieuwe film kwam, sprongen we een gat in de lucht.

De twee Noorse kinderen maken de leukste avonturen mee samen met hun knuffels mevrouw Konijn en Welpje.

In de nieuwe bioscoopfilm gaan de kinderen op jacht naar de schat. En wat is er nou gaver dan schat zoeken! Dat wil natuurlijk elk kind.

Op jacht naar de schat

Casper en Emma vieren vakantie in het strandhuis van de opa van Emma. Ze maken ontzettend veel plezier. Dan vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een rebus. De opa van Emma heeft dat kistje jaren geleden als kind begraven samen met zijn beste vriend Alfred.

Casper en Emma vinden het maar gek dat opa zijn vriend Alfred al 65 jaar niet meer heeft gezien. Ze kunnen zich niet voorstellen dat zij elkaar zo lang niet zien. De vondst van het kistje met daarin de rebus is het begin van een echt schattenjacht, waarbij de vrienden samen met hun knuffels op zoek gaan naar aanwijzingen.

De schattenjacht eindigt met een hele grote verrassing. Casper en Emma leren iets heel belangrijks tijdens de schattenjacht. Vriendschap is de grootste schat die er is.

Uiteraard moest er thuis ook gelijk een kistje gemaakt worden en wilde de kleine man op schattenjacht.

Inmiddels hebben we alle afleveringen en alle films van Casper en Emma bekeken en het blijft een geweldig serie met geweldige films.

De film is een echte aanrader en ook ik als moeder heb genoten van de film. We kunnen niet wachten op de nieuwe serie en de volgende film.

Wisten jullie dat er ook ontzettend leuke merchandise is van Casper en Emma? Zo heb je ontzettend leuke leerzame spelletjes en zijn zelfs de knuffels verkrijgbaar.

Casper en Emma draait nog in de bioscopen en met de vakantie die in sommige delen van het land al is begonnen is dit een ontzettende leuke film om te bezoeken met peuters en kleuters.

Ik zeg DOEN!

Comments: 1

Post a Comment