a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

REVIEW: Crayola; unieke kleuren stoepkrijt

Lekker buiten spelen, het is zo fijn dat de lente is begonnen. De kids gaan weer lekker naar buiten om te klimmen, klauteren en ravotten. Mijn kinderen zijn gek op stoepkrijt en onze tuin is dan ook vaak een groot schilderij. Wij mochten van Crayola het vernieuwde stoepkrijt in maar liefst 64 kleuren uitproberen. Lees je mee?

Crayola heeft het stoepkrijt vernieuwd. Met een breed kleurenpallet van allemaal unieke kleuren kan elke creatie gemaakt worden, zelfs glitters en neon creaties zijn mogelijk. Ook de vorm van het krijt is uniek. Doordat het krijt hoekvormig is liggen ze lekker in de hand en rollen ze onmogelijk weg. 

Zijn de kids heel erg vies geworden of zit er een foutje in de prachtige tekening?  Geen probleem; met water veeg je al het krijt zo van de straat en was je het uit kleding.

Met het stoepkrijt van Crayola worden de kinderen echte straatkunstenaren.

Voor Ezra was het een grote verrassing dat er zo ontzettend veel kleuren in de doos zaten. Glitters, neon kleuren en zelfs een zwart krijtje zitten erbij. Met het mooie weer is heerlijk om lekker te krijten en mooie kunstwerken te maken. De keuze is reuze en zo begon ze met een prachtige regenboog. 

Ook onze kleine man vindt het heerlijk om op zijn eigen manier lekker te kleuren en kliederen op de stenen. Af en toe wordt hij even afgeleid omdat onze labrador er doorheen banjert en stoepkrijt op zijn neus krijgt.

Crayola

Crayola is wereldwijd verkrijgbaar en al meer dan 115 jaar een inspiratie voor creativiteit van kinderen. 

Crayola wil kinderen aanmoedigen om alles wat hen inspireert te uiten, talenten te ontplooien en vaardigheden te ontwikkelen wanneer zij ontdekken, verkennen, spelen en fantaseren. 

Crayola heeft een milieuvriendelijk productiebeleid en maakt gebruik van zonne-energie en gerecycled plastic. Crayola gelooft dat wanneer je de creativiteit in een kind blijft prikkelen, zijn eigen ‘kleuren’ gaan leven en er grootse dingen kunnen gebeuren.

Crayola 64 kleuren stoepkrijt is verkrijgbaar bij de beste speelgoedspeciaalzaken en webshops. Te koop voor € 12,99 en met extra toevoeging van 8 special effects stoepkrijtjes waaronder tie dye, neon, neon glitter en glitter.

Comments: 1

Post a Comment