a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

REVIEW: De kleine lama – Puur en bewust voor moeder en kind

Kennen jullie de kleine lama al? Deze te gekke webshop verkoopt duurzame en pure producten voor moeder en kind. Niet alleen speelgoed maar eigenlijk alles wat je als moeder kunt gebruiken bij de opvoeding van je kind. Alles in hun assortiment is zorgvuldig geselecteerd en gifvrij. Net als wij houden ze van duurzaam, natuurlijk en eerlijk!


De kleine lama is opgezet door Rachelle en Folker, trotse ouders en voorstanders van bewust ouderschap en een bewuste levensstijl met oog op het ecosysteem.

Wisten jullie dat in veel gangbare producten van alles zit waar je je kindje liever niet mee in aanraking laat komen? Bij de kleine ;ama vind je enkel kwaliteitsproducten die volledig veilig zijn voor de gezondheid.

De kleine lama hergebruikt zoveel mogelijk dozen en verpakkingsmateriaal en print de pakbonnen op gerecycled papier zonder chemische witmakers. Hier worden wij natuurlijk ontzettend blij van met het oog op duurzaamheid.

Namens De kleine lama mochten wij een te gek item van het merk Green Toys ontvangen voor deze review. Deze ontvingen wij dan ook in een gerecyclede verpakking. Top!

Green Toys

Green Toys is een Amerikaans merk, welke gelooft in een betere wereld. Het produceert speelgoed van duurzame kwaliteit, waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van gerecyclede plastic melkflessen en ander milieuvriendelijk materiaal. Dit helpt energie te besparen en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen.

Het speelgoed is gemaakt van High-density Polyethyleen (HDPE). Dit materiaal wordt beschouwd als een van de veiligste en schoonste plasticsoorten. Het speelgoed is ontworpen zonder BPA, PVC of uitwendige coatings. De verpakking is gemaakt van 100% gerecyclede materialen en is bedrukt met soja inkt.

Wij kregen van Rachelle deze te gekke vrachtwagen met 3 mini autootjes toegestuurd. Wat een feest! Nouri is er super blij mee en gebruikt zijn fantasie volop met dit te gekke speelgoed.

 

De wagen is ontzettend stevig en dat vind ik echt een voordeel. Er breken geen kleine stukjes af en het kan tegen een stootje. Er zitten geen metalen onderdelen aan de wagen en daardoor kan hij er zowel binnen als buiten mee spelen.

Wij waren al fan van Green Toys en met deze vrachtwagen erbij wordt onze collectie weer een stukje uitgebreid.

Ben je op zoek naar pure en eerlijke kraamcadeaus of cadeautjes voor een kind? Neem dan een kijkje op www.dekleinelama.nl en help ons en hen het milieu te helpen. Mocht je nog vragen hebben over de webshop of de producten neem dan contact op met de kleine lama of stuur een mailtje naar info@boostyourkids.nl

Comments: 1

Post a Comment