a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

REVIEW: De nieuwe bioscoopfilm: Cats; op zoek naar Kattopia!

Sinds 18 april draait de animatiefilm “Cats op zoek naar Kattopia!” in de bioscoop. Voor Boost Your Kids kregen wij de kans om de film te bekijken en mogen wij zelfs bioscoopkaartjes voor deze film weggeven! Aan het eind van dit artikel lees je hoe je kans maakt op de bioscoopkaartjes voor deze hartverwarmende animatiefilm!

Het verhaal

Midden in een grote wereldstad woont de kattenvader Banjer met zijn zoon Raf. Raf is, in tegenstelling tot zijn vader, een avontuurlijk, ondernemend katje dat vol energie zit. Terwijl Banjer zijn dag luierend doorkomt, wil Raf de hele wereld zien en kan hij geen genoeg krijgen van avontuur! Vooral Kattopia wil hij ontdekken, het is de droomplek voor elke kat. Volgens zijn vader is dit ook de plek waar de moeder van Raf jaren geleden naartoe is afgereisd. Wanneer hun baasje met een nieuw huisdier thuis komt maakt dat Raf nog nieuwsgieriger naar Kattopia. Papegaai Ar is al op veel plekken geweest en vertelt uitgebreid over Kattopia. Raf besluit het avontuur aan te gaan en naar Kattopia te reizen met zijn eigengemaakte raket!

Vader Banjer maakt zich enorme zorgen. Hij twijfelt geen seconde en reist samen met Ar achter zijn zoon aan. Samen trotseren ze de grote stad, op zoek naar Raf die ondertussen in steeds grotere problemen raakt. Komt Banjer op tijd om zijn zoon te redden?

Aanrader.. of toch niet?

Om een eerlijk (en goed) advies te kunnen schrijven heb ik de hulp in geroepen van mijn nichtje van net 4 jaar. Toen ze hoorde dat de film over katten ging was ze direct enthousiast en bij het zien van de eerste beelden was ze helemaal om!

De film is erg mooi geanimeerd en alle beesten in de film hebben een extreem hoog knuffelgehalte! Kortom.. gegarandeerd succes! Wel blijkt de film halverwege toch wat donkerder en spannender te worden, waardoor ze even wat anders gaat doen, maar toch met een half oog naar de film blijft kijken. Zodra het beeld weer lichter wordt en de spannende momenten voorbij zijn zit ze zo weer helemaal in de film!

De kijkwijzer geeft als advies een leeftijd van 6 jaar en dit lijkt me prima! Kinderen boven de 4 jaar kunnen deze film kijken, maar naar mijn mening wel met toezicht van een ouder. De film heeft een duur van 86 minuten en dat is ook net mooi om de aandacht er helemaal bij te houden.

Wat mij betreft is Cats op zoek naar Kattopia een hartstikke leuke gezins-film met een lach en een traan! Ben jij benieuwd geworden naar de film? Hier vindt je alvast de trailer!

https://www.youtube.com/watch?v=p_ju8t2xMQg

Winactie

Namens Media Tornado mogen wij 2 bioscoopkaartjes weggeven voor deze leuke animatiefilm. Wil jij de kaartjes winnen en nog in de meivakantie naar de bioscoop? Neem dan een kijkje op onze social media accounts en maak kans op 2 bioscoopkaartjes.

Hi, ik ben Daphne (29), trotse moeder van Gijs (2) en getrouwd met de leukste man die ik mij maar kan wensen. In mijn blogs neem ik je graag mee in mijn leven als moeder van een ontzettend lieve en soms wat eigenwijze peuter, deel ik leuke DIY’s, geef ik je af en toe een kijkje in mijn keuken en neem ik je mee in onderwerpen waar ik in het dagelijks leven tegenaan loop of dingen waarvan ik vind dat ze bespreekbaar gemaakt moeten worden. Vind je het leuk om meer van mij en mijn gezin te zien? Volg me dan op instagram via @huisjeboompjegijsje

Post a Comment