a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

REVIEW: Landelijke premiere Toy Story 4 Kinepolis

Afgelopen weekend mocht wij de officiële landelijke première van Toy Story 4 bijwonen in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. En wat was het een feestje. Verschillende sterren kwamen over de rode loper.
De stemmencast en de pers was in grote getalen aanwezig. Vanaf vandaag is de film in de bioscoop te zien.

Première

We werden ontzettend hartelijk ontvangen door Kinepolis en we mochten we met ons polsbandje doorlopen naar het première feest. Wat was het leuk aangekleed. De kids kregen kaartjes om mee te doen aan verschillende kermisattracties die er waren.

Zo konden ze ballengooien, ringwerpen en touwtje trekken en hiermee te gekke prijzen winnen. Er was knutseltafel waar ze hun eigen Forky konden maken.

Voor de papa’s en mama’s was er een echt koffiebar en kon je verse smoothies en juices krijgen bij de smoothiebar. Op de tafels stonden heerlijke gezonde versnaperingen.

Stemmencast

Mijn dochter was natuurlijk vooral geïnteresseerd in de rode loper en wist het voor elkaar te krijgen met verschillende sterren op de foto te gaan. Ze heeft de dag van haar leven gehad.

Om 11.00 uur was het dan zover en mochten we de zaal in. We werden ontvangen met popcorn en frisdrank. Aan alles was gedacht. En wat een fijne zaal door de grote ruimte tussen de eerste rij en het scherm en door de grootte van het scherm was het helemaal niet vervelend om laag te zitten. Wij zaten om de vierde rij en dat vond ik ideaal.

Toy Story 4

De film komt bij mij in het rijtje van favorieten. Wat een heerlijke film. Woody en Buzz lightyear zijn na een afwezigheid van 9 jaar terug op het witte doek.
Het speelgoed gaat samen met Bonnie (hun nieuwe kind) mee op vakantie. Onverwachts wordt Woody herenigd met zijn oude vriendin Bo Peep en samen gaan ze het avontuur aan om Forky (het nieuwe vriendje van Bonnie) te redden.

De film is een echte aanrader en hoe leuk is het om de film te bezoeken tijdens het Kids Weekend in de Kinepolis bioscopen.

Op 29 en 30 juni organiseren de Kinepolis bioscopen een speciaal Kids Weekend rondom de release van Toy Story 4. Tickets kun je online kopen of bij de kassa’s in de bioscoop.

Post a Comment