a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

REVIEW: Maak kennis met de Bumbleboxen + kortingscode voor jou!

Heel vaak hoor ik ouders zeggen dat kinderen alleen nog maar willen gamen of televisie willen kijken. Mijn kind kijkt na school ook zeker even een filmpje op de iPad. Dit om even een rustmoment te creëren. Tijdens het koken of in het weekend zijn er ook schermmomentjes. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze kinderen spelen met speelgoed, buitenspelen of creatief bezig zijn. In dit artikel vertellen we je dan ook alles over de creatieve Bumbleboxen, die je thuis met je kind(eren) kunt maken! In de herfst en in de winter zijn kinderen het meeste binnen te vinden. Ik vind het dan ook superleuk om creatief bezig te zijn met knutselspullen. Een tijdje geleden kwam ik in contact met Bumblebox. Speciaal voor Boost Your Kids mocht ik een knutselbox uitproberen. Dat werden twee boxen om uit te proberen. Ik kan alleen maar zeggen dat het geweldige boxen zijn. Lees je mee wat er allemaal in de boxen zit?

De Bumbleboxen bestaan uit vier verschillende knutselopdrachten. In de box zitten alle materialen die je hiervoor nodig hebt. Superhandig zo hoef je niet meer naar de winkel om knutselmaterialen te kopen of je huis op zijn kop te zetten om alles te verzamelen. 

Wij mochten de twee boxen van het thema Diepzee geheimen testen. Hieronder vertel ik jullie wat er in de boxen zit. 

Box DIEP ZEE GEHEIMEN(S) 

Deze box is voor kinderen van ongeveer 3 t/m 6 jaar. 

In de box zitten alle materialen voor de 4 knutselopdrachten. In zakjes en bakjes super geordend en verpakt op nummer. Daarnaast zit er een folder bij met een duidelijk stappenplan. Stap voor stap wordt iedere knutselopdracht uitgelegd. De afbeeldingen erbij verduidelijken deze stappen. Aan de zijkant staan alle materialen, die nodig zijn voor de opdracht.

Knutsel 1 Jelly Kwal: Met foam, linten, stippen en twee ogen maak je een leuke vrolijke kwal.

Knutsel 2 XL Texturen Kleurplaat: Je krijgt een vrij lege kleurplaat met een onderwater landschap. Door gebruik te maken van wasco en sjablonen kan je verschillende onderwaterdieren op de kleurplaat tekenen. Daarna kan je met verschillende plakfiguren en decoratie materialen een vrolijke kleurplaat maken met verschillende texturen. Door gebruik te maken van verschillende materialen gaat je kleurplaat leven.

Knutsel 3 Onderwater Wereld: Met papier en leuke figuren ga je een onderwater beeld creëren. Het lijkt alsof je in een duikboot zit en vanuit het raampje naar buiten kijkt en zo de gekleurde vissen en het koraal ziet.  

Knutsel 4 Klei Zeedieren: Je gebruikt hiervoor een kleurplaat van zeedieren. Op de kleurplaat leg je een doorzichtig plastic vel. Door de klei op de zeedieren te leggen of zoals mijn zoontje stukjes aan elkaar plakt krijg je mooi de vorm van de zeedieren. Als je klaar bent met de verschillende kleuren klei en de zeedieren hebt gemaakt kan je met kralen en wiebeloogjes de zeedieren mooi versieren. Laat de klei een dag uitharden en je hebt leuke zeedieren van klei gemaakt. Ik heb zelf een gaatje bij enkele zeedieren gemaakt, zodat je met een lintje de zeedieren kunt ophangen.

Wij willen namelijk nog een kijkdoos maken met de zeedieren, zodat we een leuke onderwaterwereld kunnen maken.

Box DIEP ZEE GEHEIMEN(M) 

Deze box is voor kinderen van ongeveer 6 t/m 10 jaar. 

Knutsel 1 Jelly Kwal: Met een bakje wat je mooi verft met waterverf en tule en linten maak je een mooie 3d kwal. Je maakt het af met glitter plakstenen. Wij vinden het een hele leuke en vrolijk kwal.

Knutsel 2 Magisch Koraal Rif: Met klei, foam koraal, chenille draad en glitter plakstenen versier je een klein bloempotje. Dit is het Koraal Rif. Van papier maak je een Clonisch (Nemo). Het visje zwemt door het koraal heen.

Knutsel 3 Glitter Schildpad: Met waterverf kleur je een bakje wat het schild wordt van de schildpad. Je kan hiervoor de kleuren groen en geel pakken. Op het schild plak je groene glitter rondjes in verschillende groottes. Het hoofd en de poten van de schildpad zijn uit Fam gesneden figuren, die je aan het bakje plakt. Nu nog twee wiebelogen opplakken en je schildpad is klaar.   

Knutsel 4 Diep Zee Duikboot: Van papier maak je een diep zee duikboot. De vormen zijn kant en klaar en plak je laag voor laag op, zodat uiteindelijk je duikboot steeds meer vorm krijgt.

Wat vinden wij van de Bumblebox?

Mijn zoontje van 4 jaar kan bijna alles zelf maken uit de S box. Ook uit box maat M heeft hij bijna alles zelf gedaan. Dit komt doordat alle materialen grotendeels zijn voorgedrukt, er leuke kant en klare plakfiguren bijzitten en je de voorbeelden goed stap voor stap kunt namaken. 

De boxen bestaan uit veelzijdig creatieve en originele activiteiten. Daarbij ontdekken kinderen verschillende soorten materialen en technieken. Wij zijn groot fan van de Bumbleboxen. 

Er zit voldoende materialen in de boxen. Na het maken van de vier knutselopdrachten heb je vaak nog materialen over om zelf nog iets te kunnen maken. Daarnaast zaten in deze boxen wascokrijtjes en een waterverfdoos. Deze materialen zorgen nog voor heel lang speelplezier! 

Nieuwsgierig geworden naar de knutselboxen van Bumblebox. Neem dan snel een kijkje op www.bumblebox.nl

Iedere maand komt er een nieuwe themabox uit. De laatste nieuwe thema’s zijn Spooky Monsters en Sinterklaas. Wij kunnen niet wachten om weer te gaan knutselen en zullen dan zeker snel een nieuwe box gaan kopen. 

Speciaal voor jullie heb ik een leuke korting van 10% op een aankoop van een Bumblebox naar keuze! Gebruik hiervoor de code BOOST10

Wist je trouwens dat je een Bumblebox ook cadeau kunt doen? Hij wordt dan ook nog eens leuk ingepakt! 

Wij wensen jullie veel knutselplezier toe! 

Hallo, ik ben Joyce. Moeder van twee jongens (3,5 jaar en 4 maanden oud). Ik werk parttime als leerkracht in het basisonderwijs. Ik schrijf zo nu en dan een blog voor Boost your Kids. In deze blogs deel ik graag ervaring, leuke uitstapjes, recepten om samen te maken met je/jullie kind(eren). Ik hoop jullie te kunnen inspireren en wellicht herkennen jullie bepaalde ervaringen en kunnen we kennis delen.

Post a Comment