a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

REVIEW: Spoony, groenten eten is een kinderspel!

Kennen jullie Spoony al? Spoony is de manier om je kinderen met plezier groente te laten eten. Spoony heeft hiervoor een te gek spelconcept bedacht. Door middel van het spel gaat de spelletjes soep zo naar binnen. Lezen jullie mee wat de kids er hier van vonden?

De missie van Spoony is dat kinderen met plezier groenten gaan eten. Dat is hard nodig, want 65% van de kinderen eet veel minder groenten dan de aanbevolen hoeveelheid. Gelukkig eten mijn jongste en oudste kind heel goed groenten alleen mijn dochter kan nog wel eens tegen stribbelen.

Dit pakketje kwam dan ook geroepen want hoe leuk is het om door middel van een spelconcept de kinderen groente te laten eten. We ontvingen een Slurp soep en een de spelletjes soep. De verpakking van de spelletjes soep is ook gelijk een spel. Bij elke stap die je neemt moeten de kinderen een aantal happen van de soep nemen. Ook leer je van alles over groenten.

Ezra was heel enthousiast om het spel te starten en wilde dit samen met haar vriendinnetje doen. Dus een hoop gegiechel is dan het gevolg maar dat maakt het alleen nog maar leuker. We hebben de soep opgewarmd en startte het spel. Ze vonden het spel heel erg leuk en binnen no time hadden ze de soepkommen leeg.

 

Naast de Spelletjes Soep en de Slurp Soep levert Spoony ook 1 en 2 liter verpakkingen soepen met wekelijks wisselende spelletjes en doe het zelf pakketten aan BSO’s.  Ze organiseren ook workshops waarbij kinderen zelf groenten en kruiden mogen proeven, ruiken en zelf gaan koken. Overal zit volop groente in verstopt zodat kinderen spelenderwijs meer over gezond eten leren. Dat is natuurlijk iets wat Boost Your Kids ten allen tijden toejuicht.

Alle producten van Spoony zijn biologisch, vegan en veelal glutenvrij. Er zit weinig zout in en helemaal geen toegevoegde suikers, e-nummers, smaakversterkers, palmvet of andere dingen die er niet in thuis horen.

Spoony is opgericht door Phaedra Mensen. Phaedra werd geraakt door het gegeven dat in Nederland maar een klein deel van de kinderen genoeg groenten eet, terwijl 1 op de 7 kinderen overgewicht of obesitas heeft. Groenten eten is zo belangrijk, het barst van de vitaminen en vezels en is een heerlijke maagvuller met weinig calorieën. Ze vond dat het tijd werd voor een product die de kinderen met een vette lach aan de groenten krijgt!”

Wij zijn super enthousiast over het concept van Spoony, de heerlijke soepjes in combinatie met het spelelement zorgen ervoor dat de groenten makkelijk naar binnen gaan. Wij raden het zeker aan om dit eens uit te proberen. Wil je meer weten over Spoony? Bezoek dan de website www.spoony.nl of neem contact met hen op via social media @Ilovespoony.

 

 

 

Comments: 1

Post a Comment