a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

REVIEW: Veloretti Mini

Wie kent ze nog niet? De te gekke loopfietsjes van Veloretti, verkrijgbaar in een heleboel te gekke kleuren. Een musthave in het wagenpark van elke peuter/kleuter.

Veloretti is ontstaan vanuit de zoektocht naar een mooie simpele fiets. Dit was niet zo makkelijk als gedacht werd en daarom besloten ze zelf maar een fiets te ontwerpen.
Een groepje fietsliefhebbers die het net iets anders wilden aanpakken. Een simpel maar tijdloos ontwerp. De fietsen zien er niet alleen fantastisch uit maar leveren ook topprestaties.

Er is genoeg keuze; van loopfietsen voor de kleintjes tot gave hippe fietsen voor de volwassenen.
Alle fietsen worden ontworpen in ons eigen Amsterdam en geproduceerd binnen Europa.

Van Veloretti mochten wij deze te gekke loopfiets ontvangen en uitproberen. Nouri was op slag verliefd en mama ook. Het lichtgewicht model en de te gekke kleur maken het plaatje helemaal af. Van Desert Moss tot Bananarama en de nieuwste editie de Dots. Zoveel te gekke kleuren zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is.

De kleine man kon niet wachten om weg te scheuren op de Veloretti Mini.
Wat is er nou fijner dan lekker naar buiten, lekker racen op zijn fietsje. Net als Boost Your Kids vindt Veloretti het ook ontzettend belangrijk dat kinderen meer bewegen en met behulp van de te gekke fietsen van Veloretti is dat voor iedereen haalbaar. Doordat Veloretti direct aan de klant verkoopt is de prijs erg aantrekkelijk en zijn de fietsen ook nog eens van topkwaliteit.

Door dat het fietsje zo licht is, neem je het ook makkelijk ergens mee naartoe. Mee naar stad, mee naar de supermarkt en mee op vakantie. Wij gaan in de meivakantie naar Texel en dan gaat het fietsje ook zeker mee.

Ik ben ervan overtuigd dat een loopfiets alleen maar voordelen kent. De voordelen van een loopfiets zijn:

  • Evenwichtsgevoel: Net als bij een echte fiets, zal je kindje op een loopfiets evenwicht moeten houden. In het begin kan dit best lastig zijn en gaat het allemaal misschien nog wat traag, maar dat gaat vanzelf met sprongen vooruit. Oefenen op een loopfiets maakt de overstap naar een ‘echte’ tweewieler later makkelijker.
  • Motorische ontwikkeling: Je kindje moet niet alleen balans houden, het moet zich ondertussen ook vooruit bewegen terwijl het de fiets in bedwang houdt. Dit helpt het de grove motoriek te ontwikkelen.

Ezra (mijn dochter) heeft na gebruik van een loopfiets heel snel leren fietsen op een ‘normale’ fiets. Ik ga er ook vanuit dat Nouri binnen no time ervan doorgaat op de vervolgfiets van de Veloretti Mini; de Veloretti Maxi.

Wij als Boost Your Kids zijn ontzettend blij en voelen ons vereerd met deze te gekke samenwerking. Als klap op de vuurpijl mogen we ook een van onze trouwe lezers/volgers blij maken met een te gekke Veloretti mini.

Wat je hiervoor moet doen vind je terug op onze social media accounts.  Volg jij ons al op Facebook en Instagram? Nog niet, doe dit dan snel en maak kans op een te gekke Veloretti mini.

Comments: 5

Post a Comment