a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

SHOP: Beeswax wraps – voor een groener leven!

Plastic zakjes, ziploc zakjes, aluminiumfolie, huishoudfolie; ik weet wel zeker dat wij dit allemaal in onze keukenkastjes hebben liggen. Maar als ik vraag wie er beeswax wraps in huis heeft zal maar een enkeling zijn hand in de lucht steken.  Ik wil je er wat over vertellen, lees je mee?

Ik had het fenomeen bijenwas wraps al wel eens voorbij zien komen, maar echt enthousiast werd ik toen ik een Facebook post zag van Isabelle (Bossbabe van Boost your Health). De schoonmoeder van haar broer had op Facebook een post geplaatst over deze wraps. Zij is Canadese, woont in Canada, en zij houdt ervan om met haar handen bezig te zijn. En nu zag ik dus ook dat zij deze wraps aan het maken was. Uiteraard wilde ik er meer over weten en heb ik nu een mega gaaf nieuwtje, want Isabelle’s broer is naar Nederland gekomen met een lading wraps, die wij vanaf NU in onze webshop verkopen.

Ik sta absoluut achter groener leven, en probeer dit ook zo veel mogelijk bij mijn gezin te introduceren.
Naar de supermarkt neem ik mijn eigen tas mee zodat ik geen plastic tasjes hoef te kopen.
Ik probeer rekening te houden met het waterverbruik, maar als ik in mijn koelkast kijk staan daar allemaal schaaltjes afgedekt zijn met huishoudfolie en neem ik naar mijn werk boterhamzakjes mee met mijn eten. Als mijn kinderen een snack krijgen en die vervolgens niet opeten gaat hier ook een folietje omheen. Dus qua huishoudelijke kan ik echt nog een winst behalen.

Toen ik hoorde dat Linda (de schoonmoeder van Ferdinand) dit in haar keuken aan het maken was, en dat zij dit lokaal in Canada verkoopt dacht ik, dat wil ik ook! Dit is fantastisch voor mezelf en voor Boost your Kids. Ik weet dat ik er zelf niet het geduld voor heb om het te maken dus ben ik ook heel erg blij dat Isabelle de stoute stoute schoenen heeft aangetrokken en heeft gevraagd of zij een kleine oplage zou willen maken voor ons. En dit wilde ze met heel veel liefde doen.

De wraps kun je voor heel veel verschillende doeleinden gebruiken. Ik vind het persoonlijk heel handig dat ik er kommetjes mee kan afdekken of restjes groente in kan bewaren. Ook is het ideaal om je brood in mee te nemen naar bijvoorbeeld je werk. Maar het is ook ideaal om niet opgegeten snackjes van de kinderen in te doen. Je zou de grote wrap ook kunnen meenemen naar de kaasboer. Je laat je stuk kaas afsnijden en neemt hem mee in de wrap i.p.v. het omhulsel wat je bij de kaasboer krijgt. Leuk weetje is dat in deze wraps je eten veel langer vers blijft.

Ik denk dat plastic volledig uit je leven bannen nog wat rigoureus zal zijn, maar met deze toffe wraps kun je wel al hele grote stappen maken in de goede richting!

De wraps voelen wat stug en hard aan, maar zodra je ze in je handen hebt en dus warmer worden vanwege je lichaamswarmte nemen ze de vorm aan van het product waar het omheen zit. Vierkant, rond…het maakt geen enkel verschil.

De beeswax wraps die Linda heeft gemaakt zijn van 100 % organic bijenwas en organic katoen. Ze zijn ongeveer een jaar lang te gebruiken. Mochten ze vies geworden zijn dan kun je ze namelijk gewoon met koud water uitspoelen en te drogen leggen. Hierna zijn ze weer helemaal zoals vanouds.

In onze webshop zullen wij de sets verkopen. Deze bestaat uit 4 wraps (1 grote sheet, 1 middelmaat sheet en 2 kleine varianten) in verschillende willekeurige kleurschakeringen. De totaalprijs van de wraps is € 23.95 inclusief verzendkosten. Wij vinden het te gek dat wij ze voor deze te superprijs kunnen verkopen, mede dankzij Linda! We hebben maar een kleine oplage van 12 sets, dus op = op. Wees er snel bij! Uiteraard zullen wij een kleine handleiding meesturen bij het pakket.

Post a Comment