a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

Image Alt
  /  Lieke van Esch

Lieke van Esch

Pedagoog & coach

Mijn naam is Lieke. Ik ben mama, vrouw, zus, vriendin, pedagoog & systeemcoach in mijn praktijk ‘Bij Lieke’. Dé praktijk voor kind & gezin waar kindontwikkeling, bewust ouderschap en gezinsgeluk centraal staan.

Als #samenbrenger is het mijn missie om gezinnen te verbinden zodat zij gezinsgeluk ervaren. Dit doe ik door ouders bewust te maken van de  behoefte achter het gedrag van hun kind en inzicht te geven in (gedrags)patronen. Wat spiegelt jouw kind? 

Als #sfeervoeler werk ik op een liefdevolle manier, intuïtief,  in verbinding met het gezin. Ik geniet ervan om kinderen én hun omgeving te zien ontwikkelen op deze (op)groeireis.

Als #ideeënfonteein en #mooimaker begin ik graag aan (creatieve) projecten en houden mijn ogen van mooie dingen zien. Ik heb een grote passie voor spel, in de breedste zin van het woord. Naast mijn werk @bij_lieke verzamel ik op @verwonderspel speelgelukjes. Daar deel ik spelinspiratie voor #spelenmetdekleintjes.

In mijn blogs neem ik je graag mee in mijn leven als moeder, deel ik leuke speltips, vertel ik over het moederschap zowel uit eigen ervaring als vanuit mijn praktijk en neem ik je mee in onderwerpen over geluk, opgroeien en bewust ouderschap. Wil je meer over mij weten? Neem dan een kijken op www.kindercoachpraktijkbijlieke.nl, @bij_Lieke of @verwonderspel