a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

Image Alt
  /  Warsha Atwarie

Warsha Atwarie

Gastblogger

Mijn naam is Warsha Atwarie. Als er iemand is die weet dat je aan de buitenkant niet kunt zien wat er van binnen speelt, dan ben ik het wel. Ik zie er misschien Hindoestaans uit, maar als ik mijn mond open doe komt er een rasechte Amsterdamse naar buiten. In Amsterdam ben ik geboren en getogen. Nog steeds woon ik er met heel veel plezier. Tot een paar jaar geleden werkte ik bij de Gemeente Amsterdam. Daar heb ik veel geleerd en veel plezier gehad in mijn werk en met collega’s. Toch voelde ik dat mijn passie eigenlijk ergens anders lag.

Omdat ik van Hindoestaanse afkomst ben, weet ik hoe het is om als kind met een niet-Nederlandse achtergrond in Nederland op te groeien. Ik weet als geen ander, hoe moeilijk het kan zijn om je te leren uiten. Beide culturen trekken aan je en soms weet je niet waar je voor ‘moet’ of ‘mag’ kiezen. Tijdens mijn eigen coachingstraject kwam ik er achter, dat doen wat je echt leuk vindt en waar je echt goed in bent, vaak dichterbij jezelf ligt dan je van tevoren kunt bedenken. Dit was voor mij het moment, dat ik besloot dat ik graag wil werken met kinderen die zich moeilijk kunnen uiten. Ik deel dan ook met liefde mijn blogs en verhalen met jullie om zo nog meer kinderen (en hun ouders/verzorgers) te inspireren.