a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

TRAVEL: Een wereldreis maken met 2 jonge kinderen?

Het plannen van onze wereldreis is eigenlijk begonnen op onze eerste date, bijna 7 jaar geleden. Via een gezamenlijke vriendin in contact gekomen, om tijdens onze eerste date in mijn appartement in Maastricht onze dromen te bespreken en er achter te komen dat we allebei van reizen houden. Lees gauw verder en ontdek hoe onze droom werkelijkheid werd!

Ik ben geboren in 1985 in een dorpje vlakbij Parijs, daarna 4 jaar in Madrid gewoond om vervolgens de rest van mijn jeugd op te groeien in Eijsden, samen met mijn 2 oudere broers en mijn ouders. Na de middelbare school heb ik de MTRO toerisme in Maastricht afgerond om vervolgens Hotel- en eventmanagent aan de Hogeschool Tio in Eindhoven af te ronden. Daarna in diverse bedrijven gewerkt, verhuisd naar Maastricht, verliefd geworden op Fijol, een hondje gekregen, en inmiddels wonen wij als gezin in Landgraaf met zoon Pip (2016) en dochter Soof (2018).

De behoefte om nu te reizen en te genieten van het leven komt onder andere door het verliezen van onze moeders in 2004 en 2014. Het kan morgen écht allemaal anders zijn. Waarom zouden we wachten tot we niet meer hoeven te werken of welke andere reden dan ook? Wij zijn ervan overtuigd dat als je iets wilt, je ervoor gaat en het je lukt!

Het balletje begon in december 2018 te rollen en eind januari 2019 hadden we onze vertrekdatum ‘vast’ staan. WOW! Nog 1 jaartje wachten.. ! Super spannend, eng, maar ook echt fantastisch.

Op het moment dat we de knoop hadden doorgehakt en onze families hadden ingelicht ging ik lijstjes maken wat we allemaal moesten uitzoeken, checken en regelen. Dit is veel, soms overweldigend en ook erg leuk om uit te zoeken. Wij deden dit ook samen met mobiel reisadvies, een reisbureau die aan huis komt om alles te bespreken, heel handig in combinatie met de kinderen.

First things first, waar gaan we heen?

Ik ben Melinda van Rossen, mede bossbabe van Boost your Kids en Boost your Health en moeder van een tweeling (j/m) van 8 jaar. Ik schrijf voornamelijk over dingen die mij opvallen in de media, taboes of eigen ervaringen met betrekking tot de opvoeding.

Comments: 1

Post a Comment