a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

TRAVEL: First things first, waar gaan we heen?

We hebben een wereldkaart op onze eettafel liggen, niet zo maar eentje, nee Fijol kwam met zo eentje van de basisschool aanzetten, 2 bij 1, magnetisch met magneetjes en plakken maar! De kinderen liggen in bed en we hebben elkaar een paar weken geleden de vraag ‘waar zou jij heen willen?’ gesteld. Lees gauw verder!

Nu zijn we op het punt om hier antwoordt op proberen te geven. Het is nog al wat, want er komen meteen ook andere vragen als

  • Hoe veilig is het?
  • Op welke manier gaan we reizen?
  • Welk tijdsbestek hebben we?
  • In welk seizoen willen we reizen?
  • Hoe veel kg. Bagage kan en wil je meenemen en wat nemen we voor de kinderen mee?

En dit is maar een greep uit de pop ups die er spontaan in je gedachten ontstaan.

De wereldkaart lag in eerste instantie vol met magneetjes van ons allebei. Wat we heel belangrijk vonden was dat onze bestemmingen ‘veilig’ zouden zijn en dat we voor de kinderen zo veel mogelijk rust konden creëren tijdens het reizen dus hallo camper en hallo wereld, want door deze keuzes werd de wereld meer zichtbaar op de wereldkaart.

Na vele gesprekken heb ik besloten mijn baan in de horeca op te zeggen en te gaan starten met een nieuwe uitdaging en Fijol heeft op zijn werk verlof kunnen regelen waardoor we uiteindelijk op een reis zijn gekomen van bijna 6 maanden. #bofkontjes!

Google werd onze best vriend, heel wat avonden besteedt aan het zoeken van informatie over de bestemmingen om uiteindelijk daaruit weer keuzes te maken. We zagen door de bomen het bos niet meer, hebben toen ook een periode bewust niks opgezocht er niet over gepraat en het even gelaten voor wat het is. Een wereldreis ‘plannen’ is niet niks en vergt veel geduld om uit te zoeken.

Waar willen wij nou écht naar toe?!

Hoi! Ik ben Nicole 34 lentes jong, trotse mama van zoon Pip (2016) en dochter Soof (2018) en vriendin van Fijol. Onze grootste passie samen is dingen ondernemen als gezin, de wereld ontdekken en het doorgeven van liefde. Van het wandelpad om de hoek tot de Tafelberg in Kaapstad (Zuid-Afrika). Genieten met een hoofdletter G. We wonen in het mooie zuid Limburg waar ik vanaf juli mijn gastouderopvang Soof open. Vragen? Just shoot!

Post a Comment