a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

TRAVEL: Kamperen met kids

Als kind gingen wij met het gezin elk jaar met de vouwwagen kamperen in het zuiden van Europa. Het werd vaak of Zuid-Frankrijk of Spanje. Ik heb alleen maar goede herinneringen aan deze vakanties. Hele dagen buiten schooieren, zwemmen in het zwembad, naar het strand en af en te een uitstapje. Voor mij altijd de meeste ideale vakanties.


We zijn ook regelmatig gaan vliegen en dat was natuurlijk altijd super spannend maar de autovakanties op de camping waren toch altijd het meest fantastisch. De vakantie begon eigenlijk al bij het instappen van de auto. Mijn moeder nam altijd van alles mee in de auto waaronder kleine gehaktballetjes. Deze waren vaste prik. Vaak waren we de straat nog niet uit of iemand vroeg al om een balletje. We stopten regelmatig voor een snelle stop of voor een uitgebreide stop zodat we lekker wat konden eten en spelen. Samen met mijn zusje op de achterbank, tsja dat was af en toe wel even bonje. Ga weg met je voeten, mam ze zit met haar voeten bij mijn gezicht enz. Ik kon me wel herinneren dat mijn moeder daar af en toe helemaal gek van werd.

De laatste keer dat ik met mijn ouders op vakantie ben geweest met de vouwwagen was toen ik 17 was en wat een topvakantie was dat. Zo heerlijk vrij zijn, hele dag met vrienden en vriendinnen op pad.

De afgelopen 10 jaar gaan wij ook met ons eigen gezin ook graag kamperen of althans naar een camping. De afgelopen jaren verbleven wij dan meestal in een luxe stacaravan met alles erop en eraan maar wel op een camping. De kinderen hebben het altijd ontzettend naar hun zin. Alledrie eigenlijk, zowel de oudste van 15 als de jongste van 3.
Doordat de kinderen zich zo goed vermaken, heb je als ouders ook echt vakantie. Heerlijk genieten met hele gezin.

Nu liepen wij al een tijdje rond met het idee om een caravan te kopen, 2 weken in een luxe stacaravan in Italie is namelijk niet heel goedkoop. Als je zelf een caravan hebt is het aanzienlijk goedkoper en kan je ook op andere momenten er eens lekker tussenuit.

Toen kwam mijn vader eind vorig jaar opeens met het briljante idee dat hij eigenlijk ook wel een caravan wilde kopen. Dus zo gezegd zo gedaan, mijn vader heeft een caravan gekocht die wij mogen gebruiken. Daar zijn we mijn vader en stiefmoeder natuurlijk super dankbaar voor want ik kan je vertellen het is GENIETEN.

Afgelopen Pasen zijn we heerlijk een paar dagen naar Texel geweest en as we speak zitten we op een boerencamping in Haps. En alsof dat niet genoeg is zijn we voor volgend weekend ook nog eens uitgenodigd op Camping De Achterste Hoef in Bladel en gaan we in de zomervakantie weer naar ons vaste plekje aan het Gardameer.

Over dit bezoek zal ik binnenkort nog een leuk artikel plaatsen. Voor nu gaan we nog heerlijk t/m zondag genieten van de natuur en de rust hier op Camping De Cinquant in Haps.

Wat zijn jullie vakantieplannen? En gaan jullie ook weleens kamperen? Leuk om jullie ervaringen en vakantieplannen te horen. Delen jullie ze met ons in de reacties? Vinden wij hartstikke leuk.

Post a Comment