a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

TRAVEL: Waar willen wij écht naar toe?!

Na de periode van loslaten kwamen we eigenlijk heel snel tot een lijstje met landen die we gezamenlijk graag wilden zien met een camper. In gedachten ben ik zo veel bezig geweest met alles, van inentingen tot belastingdienst en eigenlijk alles er tussen in. Fijol is meer van het uitzoeken op internet, heeft hij serieus eindeloos het geduld voor. Lees gauw verder en ontdek waar wij naar toe gaan!

Persoonlijk ben ik van het lijstjes maken, al snel waren er lijstjes zoals ;

  • Welke speelgoed
  • Wat nog te kopen
  • Wat nog uit te zoeken

Afstrepen, erg prettig! Zorgt voor rust in het hoofd. Wij zijn eindeloos op zoek geweest naar de juiste koffers én de zoektocht naar de buggy leek geen einde aan te komen omdat wij Pip (de oudste) juist erin wilden hebben in de grote steden en op de vluchthavens.

Vele gesprekken volgden met Nicole van mobielreisadvies, zij komt bij jou thuis om samen met jou, je reiswensen te bespreken. Ideaal in combinatie met de kinderen. Wij spraken altijd af als de kinderen in bed lagen zodat wij onze handen vrij hadden. Nicole heeft op basis van onze wensen, een advies en offertes uitgebracht.

Uiteindelijk zijn we tot de volgende bestemmingen gekomen waarbij we er bewust voor gekozen hebben om alleen een begin- en einddatum per land te hebben. Wij hebben gekozen voor een begin en eindpunt om overzicht te houden en om te weten waar je aan toe bent. Vooruitkijken maar ook een beetje vooruit plannen, wat wil je graag zien en wat is haalbaar met het vervoersmiddel wat je voor handen hebt.

  • Zuid-Afrika
  • Thailand
  • Australië
  • Nieuw-Zeeland
  • Franse Polynesische eilanden
  • Dubai

In Zuid-Afrika, Australië en New Zeeland hebben we gekozen voor het huren van een camper. In Thailand zijn we op de bonnefooi gegaan, op de Franse Polynesische eilanden hebben we gekozen voor 2 accommodaties op 2 eilanden en in Dubai hebben we een appartement gehuurd. Later ga ik het meer hebben over de landen zelf.

Onze trolley hebben we van Northface, vrij prijzig maar kwalitatief erg goed, stevig en kan écht een stootje. De wielen van deze tas zijn perfect voor elke ondergrond. Onze backpack en Deuter draagrugzak hebben we van Decathlon, de backpack is in alle maten verstelbaar, zit goed op rug en kan serieus veel in. De Deuter draagrugzak is erg fijn, heel licht en heeft nog een extra vak waar best veel in kan, ideaal voor dagtripjes. Als laatste onze buggy hebben we voor Hauck up lift 4 gekozen, is zelf redelijk compact en makkelijk opvouwbaar maar erg sterk zodat onze zoon van bijna 18 kg er goed in kan en de buggy nog steeds goed berijdbaar is.

Hoi! Ik ben Nicole 34 lentes jong, trotse mama van zoon Pip (2016) en dochter Soof (2018) en vriendin van Fijol. Onze grootste passie samen is dingen ondernemen als gezin, de wereld ontdekken en het doorgeven van liefde. Van het wandelpad om de hoek tot de Tafelberg in Kaapstad (Zuid-Afrika). Genieten met een hoofdletter G. We wonen in het mooie zuid Limburg waar ik vanaf juli mijn gastouderopvang Soof open. Vragen? Just shoot!

Comments: 1

Post a Comment