a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

UITJE: Ga naar de Julianatoren tijdens de Lente weken!

Het stond al een tijdje op ons verlanglijstje als uitje met het gezin en vandaag was het zover. We mochten met de kids naar de Julianatoren in Apeldoorn! Het was een prachtige warme, zonnige dag, het was niet te druk en er was volop pret te beleven, lees je mee?

De voorpret begon al snel en ondanks dat mijn man helaas niet meekon, was ik blij dat 2 vrienden met hun dochter samen met mij en de kids (tweeling van 7 jaar – Ryan & Elisha) mee waren gegaan, zo kun je wat makkelijker rondlopen en elkaar een handje helpen. Toen we er bijna waren klonk het achterin al in volle borst “We zijn er bijna, we zijn er bijna….” en ze konden niet wachten om naar binnen te gaan toen we eindelijk arriveerden.

Bij binnenkomst waren we al verrast door de leuke dingen die we zagen. We moesten na een lange autorit eerst even een plasje plegen op de toiletten en dat was een wereld op zich. Deze waren namelijk helemaal gericht op kinderen en superleuk om te zien.

Vervolgens kwamen we al snel terecht bij de nieuwe attractie “De Hoge Hoed” en wat vonden de kids het spannend. Ryan durfde er al snel in en ging samen met Remco, maar er mochten maar 2 volwassen mensen in de nieuwe attractie naast de kids. Het was dus superstoer dat hij er alleen in ging en in het begin zag je hem een beetje wit wegtrekken, maar er werd al gauw plaats gemaakt voor een grote lach, hard gezwaai en “Mama, kijk eens hoe gaaf!”.

Vervolgens hadden we trek gekregen en namen we allemaal frietjes met een snack erbij. Niet heel gezond, maar wel lekker op zo’n feestelijke dag. De kids kregen een leuke verrassingsbox met een drankje van Slimpie ( limonade met minder suiker), frietjes, een snack en een verrassing. Selma eet (noodzakelijk) glutenvrij en ook daar was volop rekening mee gehouden, zo fijn dat dit allemaal kan! We aten heerlijk buiten met het mooie weer en dat was al een feestje op zich ?

De Julianatoren is ontzettend veelzijdig en er is dan ook volop dingen te doen voor kids. Zo kun je in het reuzenrad, Jul’s Bat Mouse Vlucht, Jul’s Ballonvaart en in de Tuimelende Theekopjes en nog veel meer hele leuke attracties voor kids. Heerlijk bootje varen, als brandweerman blussen, volop waterpret en zijn we zelfs in de leuke kinderachtbaar Jul’s Rollerskates geweest. Waarbij mijn zoon zei “Jij vond het nog spannender dan ik mam”, hoe leuk is dat! 😉

Tussendoor namen we heerlijk een ijsje en het was superfijn dat er een waterspeeltuin was met dit warme weer. De kids hebben het ontzettend naar hun zin gehad. De tijd vloog voorbij en we hebben nog niet alles gedaan, dus we gaan binnenkort nog zeker een keer een bezoek brengen.

Superleuke Lenteweken

Tijdens de Superleuke Lenteweken, van 19 april t/m 5 mei, maak je kennis met Cas de Ranger! Hij is onderzoeker en stoomt je in zijn show klaar om op avontuur te gaan. Dit kan je meteen in de praktijk brengen in zijn eigen experience: een spannend bospad waar je heel veel kan ontdekken over planten, bomen en dieren die leven in de bossen rond Kinderpretpark Julianatoren.

 

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan hieronder even een kijkje voor een leuke impressie en check hier de website en kom snel een keer op bezoek bij Jul & Julia bij de Julianatoren in Apeldoorn!

Ik ben Melinda van Rossen, mede bossbabe van Boost your Kids en Boost your Health en moeder van een tweeling (j/m) van 8 jaar. Ik schrijf voornamelijk over dingen die mij opvallen in de media, taboes of eigen ervaringen met betrekking tot de opvoeding.

Post a Comment