a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

Verbindend moederschap mét winactie! (lees door tot het einde)

Een leuke band met je kindje opbouwen en hem of haar gelukkig zien opgroeien, dat willen we toch allemaal? Maar soms kan dat een hele uitdaging zijn. Het moederschap zie ik als een soort reis waarin je nooit klaar bent met ontdekken. Eerst leer je elkaar kennen en steeds weer krijg je te maken met verschillende fases die gepaard kunnen gaan met onrust. Er komt een heel scala aan talenten, gedrag en emoties voorbij die kunnen zorgen voor de nodige uitdagingen in de opvoeding.

Verbindend opvoeden gaat voor mij over je bewust zijn van je eigen gedrag en gevoel. Welke overtuigingen en verwachtingen heb jij van jezelf als moeder én over het moederschap. En wat gebeurt er met jou als je kindje ‘lastig’ gedrag laat zien? Lukt het om dan rustig te blijven, wordt je snel boos of heb je wat meer ‘speelruimte’? Er is continu een actie-reactie patroon tussen jullie bezig. Als je verder leert kijken dan alleen het gedrag dan ga je zien welke behoefte er achter het gedrag van jullie beide ligt en kun je kijken hoe je daarin kunt voorzien. Dat is een stuk fijner dan de hele dag mopperen en boos op elkaar zijn.

In mijn praktijk waar ik werk als holistisch pedagoog en coach heb ik al vele moeders en kinderen mogen helpen om een betere verbinding met zichzelf en elkaar te laten groeien. Dat ga je niet van de ene op de andere dag bereiken. Het vraagt van jou de moed om het anders te willen doen, om het anders aan te pakken. Om niet alleen naar je kind maar juist ook naar jezelf te kijken.

Het is mijn missie om nog meer moeders en kinderen hierbij te kunnen helpen. Daarom heb ik een 5 daagse IG cursus ontwikkeld “Verbindend Moederschap”. In deze cursus leer je:

 • Hoe jij meer kunt genieten met je kleintje én kunt bouwen aan een leuke band.
 • Hoe jij rustig kunt blijven tijdens uitdagingen in de opvoeding.
 • Hoe jij op een leuke én makkelijke manier spel in kunt zetten om de band met je kindje te versterken en samen te spelen.
 • Hoe jij kunt werken aan een positieve mindset voor jezelf en je kind.

Denk jij nu…. Ja! Dat wil ik ook, dan heb ik een heel mooi aanbod voor jou!

In plaats van 49 euro, kun je nu deelnemen voor slechts 35 euro!

Inschrijven kan tot 14 februari, door een mail te sturen naar info@kindercoachpraktijkbijlieke.nl of een DM te sturen naar @bij_Lieke

En ik heb besloten om ook nog 2 tickets voor deze IG cursus weg te geven aan twee moeders in samenwerking met Boost your Kids. Het is een Instagram actie en om mee te doen:

 • Volg je @bij_lieke én @boostyourkids op Instagram;
 • Reageer hieronder (of onder de Insta post) waarom jij graag een gratis ticket wilt winnen;
 • Deel in je IG story deze actie en tag @bij_lieke zodat ik je bericht kan zien.

Op 10 februari maak ik de mama’s bekend die een ticket hebben gewonnen voor deze IG cursus.

Mijn naam is Lieke. Ik ben mama, vrouw, zus, vriendin, pedagoog & systeemcoach in mijn praktijk ‘Bij Lieke’. Dé praktijk voor kind & gezin waar kindontwikkeling, bewust ouderschap en gezinsgeluk centraal staan. Als #samenbrenger is het mijn missie om gezinnen te verbinden zodat zij gezinsgeluk ervaren. Dit doe ik door ouders bewust te maken van de behoefte achter het gedrag van hun kind en inzicht te geven in (gedrags)patronen. Wat spiegelt jouw kind? Als #sfeervoeler werk ik op een liefdevolle manier, intuïtief, in verbinding met het gezin. Ik geniet ervan om kinderen én hun omgeving te zien ontwikkelen op deze (op)groeireis. Als #ideeënfonteein en #mooimaker begin ik graag aan (creatieve) projecten en houden mijn ogen van mooie dingen zien. Ik heb een grote passie voor spel, in de breedste zin van het woord. Naast mijn werk @bij_lieke verzamel ik op @verwonderspel speelgelukjes. Daar deel ik spelinspiratie voor #spelenmetdekleintjes. In mijn blogs neem ik je graag mee in mijn leven als moeder, deel ik leuke speltips, vertel ik over het moederschap zowel uit eigen ervaring als vanuit mijn praktijk en neem ik je mee in onderwerpen over geluk, opgroeien en bewust ouderschap. Wil je meer over mij weten? Neem dan een kijken op www.kindercoachpraktijkbijlieke.nl, @bij_Lieke of @verwonderspel

Comments: 1

 • reply
  9 februari 2021

  Ja, heel graag wil ik dit winnen! Lieke lijkt me echt een fijne vrouw en haar tips vind ik super waardevol! Met een 2e kindje opkomst, lijkt me deze cursus écht super fijn! Zeker nu ons dochtertje 3,5 jaar is, merken we dat we met steeds meer uitdagingen te maken krijgen in opvoeding! Meer geduld wordt nu van ons gevraagd (en ook echt op de proef gesteld af en toe;)). Ik merk dat het voor haar ook veel is nu er een broertje opkomst is, omgaan met veranderingen en spanningen. Ik wil met haar een fijne band behouden en haar laten inzien dat ze nog steeds even belangrijk is, ook al komt er een broertje. Ook al moeten we straks de tijd verdelen.. De cursus lijkt me dus in verschillende opzichten heel waardevol!

Post a Comment