a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

Wat wordt het speelgoed van het jaar 2020?

Je kunt nog tot 1 november je stem uitbrengen op het genomineerde speelgoed van de Verkiezing “Speelgoed van het jaar!”. Een vakjury bestaand uit een pedagoog, een journalist, een influencer en experts uit de speelgoedbranche hebben het speelgoed in maar liefst 7 categorieën genomineerd. Mijn kinderen (tweeling) mochten 2 toffe dingen testen en uitproberen en waren natuurlijk mega enthousiast. Lees en stem je mee?

Spelen ook leerzaam

Je kunt op de website van www.speelgoedvanhetjaar.nl alle informatie over het genomineerde speelgoed en de spellen per leeftijdscategorie terug vinden. Daarnaast is elk artikel door ontwikkelingspsycholoog Ger Ramakers voorzien van een pedagogische toelichting, want spelen is niet alleen maar leuk maar ook heel leerzaam.

Voor alle leeftijden

Je kunt je stem uitbrengen voor het speelgoed voor de leeftijd van je eigen kinderen. Het is onderverdeeld in deze leeftijdscategorieën:

  • 0 t/m 3 jaar
  • 4 & 5 jaar
  • 6 & 7 jaar
  • 8 & 9 jaar
  • 10 & 11 jaar
  • 12 t/m 17 jaar
  • 18+ jaar

Dit vonden mijn kinderen van het speelgoed

Wij mochten speelgoed testen uit de categorie 8 & 9 jaar. Een prachtig pakket met Lego dots om leuke armbandjes te maken en een leuk spel genaamd L.A.M.A.

Wat is Lego Dots BFF armbanden set precies?

Maak je eigen coole vriendschapsarmbandjes en geef ze aan je beste vrienden! Open de BFF armbandenset, leg de armbanden plat neer en klik de kleurrijke DOTS erop. Kijk op de verpakking en de meegeleverde inspiratiefolder voor inspiratie of maak je eigen ontwerp. Decoreer jouw armbanden, zodat ze helemaal bij de persoonlijkheid van jou en je vrienden passen. Draag jullie unieke armbanden met trots! #dotyourworld – Prijs € 24,99.

Wat vonden wij ervan?

Mijn dochter vond het fantastisch om met Lego dots aan de slag te gaan en de mooiste creaties te maken. Zie hierboven ook het resultaat van diverse armbandjes, helemaal happy!

Wat is L.A.M.A. precies?

L.A.M.A. is een vlot kaartspel waarbij het doel is alle kaarten (minpunten) af te leggen. Lukt dat als eerste, dan mag je strafpunten teruggeven. De regels zijn simpel en toch biedt het de mogelijkheid om verschillende strategieën toe te passen waardoor je dit blijft spelen. – Prijs € 10,99.

Wat vonden wij ervan?

Het spel L.A.M.A was heel leuk om met elkaar als gezin te spelen. Ook speelden de kids dit samen en vonden ze het superleuk! We hebben er een nieuwe spelfavoriet bij en we raken soms niet uitgespeeld!

Benieuwd naar het andere speelgoed wat genomineerd is of zelf je unieke stem uitbrengen? Ga hier naar de website en neem een kijkje en stem!

Ik ben Melinda van Rossen, mede bossbabe van Boost your Kids en Boost your Health en moeder van een tweeling (j/m) van 8 jaar. Ik schrijf voornamelijk over dingen die mij opvallen in de media, taboes of eigen ervaringen met betrekking tot de opvoeding.

Comments: 1

Post a Comment