a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

Yesss, Boost your Kids is LIVE! En dit kun je van ons verwachten

Yessss, eindelijk is het zover! Het heeft dan ook bloed, zweet en tranen gekost om dit lieve kindje “Boost your Kids” eindelijk goed LIVE te laten gaan naast onze huidige onderneming Boost your Health. Maar het resultaat mag er zijn, want we zijn dan ook mega trots op onze nieuwe website. Boost your Kids is een eenzelfde platform als Boost your Health, echter dan gericht aan kinderen en hun ouders of verzorgers. Het staat vol met inspiratie, recepten, uitjes, lifestyle en fashion. Maar vergeet vooral niet de artikelen over gezondheid, voeding, beweging, mindset, taboes en persoonlijke verhalen. Een must voor iedere ouder en/of verzorger en wij vertellen je er alles over!

Hoe het allemaal begon

Al vrij snel had Melinda het idee om haar business naast Boost your Health uit te breiden. Boost your Kids is namelijk al eerder eens van start gegaan, echter kon zij het naast Boost your Health niet meer goed bolwerken en moest uiteindelijk de keuze maken voor Boost your Health omdat ze te weinig hulp en steun had om dit ernaast goed neer te zetten. Echter is er in de tussentijd een hoop gebeurd, want sinds 2 jaar staat niet alleen Melinda aan het roer van Boost your Health maar ook Isabelle. De versterking is gevonden en samen maken wij dit tot een prachtig geheel. We vullen elkaar super goed aan en kwamen daardoor al gauw in een nieuwe fase terecht van uitbreiding. We hebben ervoor gekozen om dezelfde look en feel te gebruiken als bij Boost your Health en dit kun je zeker aan de website en de artikelen terugvinden. Melinda is moeder van een tweeling van 8 jaar en Isabelle is druk bezig om het BAM te realiseren en we hopen dit jaar dan ook op heel goed nieuws! We kunnen wel zeggen dat Boost your Kids naast Boost your Health uit liefde is geboren en we gaan er dan ook een groot succes van maken!

Dreamteam

Maar wie ons al langer kent, weet ook dat we graag samenwerken met fantastische vrouwen (en mannen) en we zo’n groot platform niet alleen kunnen runnen. We hebben dan ook een mooi dreamteam samengesteld met bloggers en gastbloggers. We gaan er een gezellige boel van maken en van deze kanjers zie je regelmatig inspirerende blogs terug!

Handige tips speciaal voor jou!

We hebben een prachtig e-book gemaakt met daarin 10 handige tips om de gezondheid van je kind(eren) te boosten en als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je deze helemaal gratis cadeau!

Wat kun jij verwachten van ons?

Wij zullen je blij maken met inspirerende quotes, inspirerende blogs ( 4 keer per week kun je een artikel van ons lezen! ), handige weetjes, leuke winacties en later tevens events en producten en diensten in onze gave webshop.

Wij gaan jullie volop inspireren de komende tijd en mocht je nog vragen hebben, dingen willen weten of ons team wilt komen versterken, laat het dan hieronder aan ons weten!

Ik ben Melinda van Rossen, mede bossbabe van Boost your Kids en Boost your Health en moeder van een tweeling (j/m) van 8 jaar. Ik schrijf voornamelijk over dingen die mij opvallen in de media, taboes of eigen ervaringen met betrekking tot de opvoeding.

Post a Comment